Skip to main content
  • alt
  • 11.07.2014.

Prvi Revelin Electronic Festival

Culture Club Revelin ove godine pripremio je vlastiti festival elektronske glazbe, Revelin Electronic Festival,  gdje će predstaviti DJ-eve koji u zadnje vrijeme vrtoglavo skaču na ljestvicama po popularnosti.

 
U prekrasnom ambijentu Culture Cluba Revelin, gdje se srednjovjekovna arhitektura spaja s raskošnom light i sound produkcijom, svi posjetitelji ovog novog festivala, koji traje od 17. do 19. srpnja,  moći će zaploviti u svježe elektronske ritmove vitezova modernog doba koji sve više osvajaju svjetske pozornice.
 
Tako prvog dana festivala, 17. srpnja, nastupaju MK, Sugarstar, DancElectricPhilipe i DJ Speed.  MK, pravim imenom Marc Kinchen,  priznati je house producent i remikser čiji talenti sežu i dalje, on je umjetnik, producent, DJ, tekstopisac i međunarodno ugledno ime u svijetu r’n’b, pop i dance glazbe. U zadnje vrijeme iznimno popularni i nezaobilazni njegovi hitovi u remiksiranom ruhu, pa je tako osvježio radove i vratio na top liste gigante kao što su Michael Jackson, Lana Del Rey, Chris Malinchak, Paloma Faith&Pharrell, Le Youth, Sam Smith, Rhye, Hot Pitomi, Shadowchild, Haim, a tu su  i njegovi solo projekti na Hot Creations i Defected labelu.
{youtube}YYDy5EMtIZA{/youtube}
 
Nekad član poznatog dua Syke’n’Sugarstarr, koji su odgovorni za mnoge klupske hitove,  Sugarstarr krenuo je u vlastitu karijeru remiksirajući ponovno stari klasik „Ticket 2 Ride“. Pravim imenom Matthias Weber, Sugarstarr se vratio svojim glazbenim korijenima kao što su deep house, funky tech i nu disco. U pripremi je i novi album za Milk & Sugar Rec. u suradnji sa GOH- novim projektom hip hop ikona Redmana i Method Mana, koji bi trebao izaći ovo ljeto. 
{youtube}3g3pwlRD_0w{/youtube}
 
Drugog festivalskog dana, 18. srpnja, nastupaju Julian Jordan i Crazibiza.  Julian Jordan broji tek 17 godina života te je još u srednjoj školi postao svjetski fenomen. Priznat od Spinnin Recordsa kao jedan od rijetkih talenata njegove dobi, izrazili su želju objaviti njegov debi “Rock Steady”. Samo nekoliko dana nakon što je pušten službeni teaser, bio je podržan od najvećih imena elektronske scene poput Petea Tonga, Tiesta, Sandera van Doorna, Nickyja Romera, Hardwella, Thomasa Golda ili Dipla što je bilo dovoljno da mladom Jordanu osigura mnogobrojne nastupe po svjetskim klubovima.
{youtube}XIBKzoyeUCY{/youtube}
 
Producentski dvojac Crazibiza svoje je ekspertize pokazao nastupajući na svjetskoj sceni uz bok velikim imenima današnjice i to od Hong Konga, Kine, Meksika i preko cijele Europe. Njihovo gostovanje na radiu Music FM u rodnoj Budimpešti svakog četvrtka sluša 200.000 slušatelja što samo govori o njihovoj popularnosti. Specijalizirali su se za underground i crossover remikseve, a potpisali su preko 100 različitih remikseva.
{youtube}qVIUV-dJsqk{/youtube}
 
Posljednjeg dana, 19. srpnja, nastupaju  R3hab i Sesa.  U vrlo kratkom vremenu ambiciozni DJ Fadil El Ghould iliti R3hab učvrstio je svoje ime na nizozemskoj plesnoj sceni. Nakon uspješnog remiksa Chuckiejeve uspješnice “Toys Are Nuts”, Rehab je brzo stekao podršku DJ-eva širom svijeta. Pjesma “MRKRSTFT” postala je veliki klupski hit, a našla se i na Sensation White 2008 kompilaciji.
{youtube}zSguPHYRi9M{/youtube}
 
Serhat Sakin, poznatiji kao Sesa, jedan je od najistaknutijih producenata EDM-a. Poznat je i kao DJ koji prenosi snagu i entuzijazam na publiku, a najviše kao producentski čarobnjak koji jednostavnu pjesmu pretvara u melodičnu himnu, koja privlači milijune slušatelja. Svoj talent pokazao je u 15- godišnjoj producentskoj karijeri. Jedan od njegovih najvećih hitova je „So Many Times“ Gadja, a mnogi njegovi hitovi dobili su veliku podršku od priznatih imena kao što su Erick Morillo, David Guetta i Bob Sinclar.
{youtube}x3o9LQl60nA{/youtube}
 
Cijene karata: 
*100 kn pretprodaja, 150 na ulazu ( po danu)
*200 kn vip pretprodaja 250 vip na ulazu ( po danu)
*Festivalska PROMO ( za sva tri dana) 150 kn
*Festivalska pretprodaja ( za sva tri dana) 200 kn
* Festivalska pretprodaja VIP ( za sva tri dana) 400 kn
 
Pretprodajna mjesta:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2