Skip to main content
  • 26.03.2017.

Prvo ime Resistance pozornice splitske Ultre

Miami Music Week koji objedinjava Winter Music Conference i Ultra Music Festival trenutno čine epicentar svjetskog clubbinga.

Piše: 


Posljednjih dana tamo je okupljena krema elektroničke glazbe na svjetski poznatoj Winter Music konferenciji koja pruža fantastičan pregled kroz glazbenu industriju. Svakog dana održani su i brojni beach, pool i noćni partiji u klubovima Miamia, a veliko finale je trodnevni Ultra Music Festival koji završava upravo večeras. Live stream možete pratiti ovdje.

Od komercijalnih izvođača na velikoj pozornnici, posebnu pozornost svakako su privukle Resistance pozornice (Arcadia Spider i Carl Cox Megastructure) gdje sviraju vodeća imena techno i house scene Carl Cox, Adam Beyer, Jackmaster, Tale Of Us, Hot Since 82, Nic Fanciulli, Anna, Dubfire, Nicole Moudaber, Matador, Sasha & Digweed i drugi.
{youtube}0ZjNZt1oBz4{/youtube}

Upravo je za posljednju dvojicu (Sasha & Digweed) procurila objava da će svirati na Ultrinoj svjetskoj turneji koja uključuje 11 festivala, a među njima je i Hrvatska. Dakle povratnički b2b set Sashe i John Digweeda moći ćemo čuti i na Resistance pozornici Ultra Europe festivala, a kako je prošao prvi dan na Arcadia Spideru,  pogledajte u 9 sati dugoj snimci koju je emitirao Be-At.Tv
{youtube}4KdPd159260{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk