Skip to main content
  • 24.05.2015.

Pulse se vraća na festivalsku mapu Slovenije

Nakon devet godina postojanja Pulse Festival zadržava status jednog od najboljih festivala slovenske elektronske scene.

Piše: 


Tradicionalno, ljetna zabava započinje u subotu 4. srpnja u Zelenom Gaj  pri Dornberku. Pulse Festival, koji je poznat po dugoj tradiciji i kvaliteti programa, nakon jednogodišnje pauze vraća se u velikom stilu. Među odabranim imenima, ovog puta dolazi Paco Osuna. Kao što znate on je vrhunski producent i DJ, ali i značajan dio Hawtinove izdavačke kuće –  Minus za kojeg  je u listopadu prošle godine objavio  album "Long Play" i posvetio ga njegovom sinu. Izdanjem albuma uslijedilo je vrlo uspješno razdoblje i rasprodana svjetska  turneja.
{youtube}n-VcgwkvwSc{/youtube}

Osim najavljenog Paco Osune, Pulse Festivalu se pridružuje francuski maestro Julian Jeweil, koji se na velikim pozornicama  svjetske scene može pratiti neko vrijeme. Julian je jedan od najvrućih imena u ovom trenutku, koji ima više uspješnih izdanja autorskih pjesama i remixa na već spomenutom Minusu i Cocoonu.
{youtube}_92ZzHZ_71A{/youtube}

Uz Juliana na mjestu zločina leđa uz leđa s još jednom techno legendom. Alexander Kowalski, autor brojnih hitova, među kojima je opće poznata techno himna ‘'Speaker Attack“ , koju su posjetitelji Pulse Festival 2012 jako dobro upamtili. Njegova pojava može značiti samo dodatno jamstvo za nezaboravan događaj na otvorenom.
{youtube}vZKV4r6EKxg{/youtube}

Promotivni party Pulse festivala održava se 12.06 u rovinjskom CMC-u. Za DJ Pultom su Damir Hoffman osnivač Pulse festivala, te vlasnik Reload organizacije, koja već nekoliko godina organizira događanja u Clubu Marco Polo. Domaću ekipu predstavljaju: Adoo, Barzu, Labozz, Vlady te Poco Loco. Na promo partiju najsretniji posjetitelji imati će priliku osvojiti besplatnu ulaznicu za Pulse festival, a drugi će imati priliku kupiti ulaznice po promotivnim cijenama kod službenih promotora po cijeni od 20 EUR.

Nagrađujemo!
Osvojite 2×1 ulaznicu .. u komentaru napišite barem dva DJ-a koji sviraju ove godine na Pulse festivalu. Dobitnike objavljujemo 21.06. do 19h

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2