Skip to main content
  • ricardo villalobos cocoon heroes

Ricardo Villalobos i Cocoon Heroes na Sonusu

Nakon više nego uspješnih četrnaest sezona u klubu Amnesia na Ibizi, Cocoon Heroes party dolazi i na Sonus festival na otoku Pagu.

Naslovna foto

ricardo villalobos cocoon heroes
 
Cocoon etiketa, koju je 2000. godine osnovao Sven Väth, niže uspjehe i organizira partyje pod imenom Cocoon Heroes diljem svijeta te i dalje ponosno nosi titulu top tri večeri na Ibizi. Glazbena etiketa pape Svena, kako ga zovu fanovi, pokrenuta je s ciljem pomoći mladim i neafirmiranim producentima, a danas ne postoji ljubitelj elektroničke glazbe koji nije čuo za Cocoon niti uspješni artist koji nije imao izdanje na ovoj etiketi.
{youtube}Y1l8B0HS8jU{/youtube}
 
Cocoon Heroes na Sonus festivalu predstavljat će jedan od prvih članova Cocoon obitelji, velikan elektronske glazbe, uz čije južnoameričke tonove i meditativan ritam jednostavno zaboravite na mjesto i vrijeme – Ricardo Villalobos.
{youtube}nlwCP8JwqXA{/youtube}
 
Uz Ricarda za ludi provod u klubu Papaya zaduženi su još i Onur Özer i Dorian Paic, dugogodišnji članovi Cocoona, za koje ne sumnjamo da će osigurati odličan provod. Party će se održati preko dana u klubu Papaya u subotu, 24. kolovoza. Nakon dnevnog Cocoon Heroes partyja, za večernji program su zaduženi Luciano i artisti s njegove Cadenza etikete tako da osigurajte svoju kartu što prije.
{youtube}uOBSa7gF8gQ{/youtube}
 
Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kuna za  ex-YU regiju pronađite na Eventim prodajnim mjestima ili online, a sve ostale informacije na službenoj stranici festivala

{jcal_latest eventid=4107}
{jcal_latest eventid=4109}
{jcal_latest eventid=2558}
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2