Skip to main content
  • alt
  • 30.03.2015.

Riječki EMA-C ima apsurdno dobru limitiranu seriju upada

Od 22. – 25. svibnja Rijeku čekaju 4 dana slobode i plesa jer se na njene florove i vodene površine seli hrvatska varijanta njemačkog festivala.

 
EMA (Electronic Music Audition) će ovoga proljeća dobiti još i sufix “-C” koji označava lokaciju (Croatia) pa će tako EMA-C slaviti, slobodu ljubav i glazbu u našem rasplesanom obalnom gradu.
 
Zašto je ovo bitno ako za EMA-C već znamo? Zato jer smo uklizali u modus onoga što se ne propušta a to je posebna limitirana serija ulaznica. I kada kažemo limitirana doista je tako. Cijena trenutne ulaznice kojom ćeš moći prisustvovati na dva flooora, otvorenoj pozornici i urlati dok te pluća ne izdaju na boat partyjima na pučini je 120 KN.
 
Ako misliš da si došao samo poslušati svog najdražeg DJ-a to je krivo jer EMA-C nije samo festival već želi i da s njega odeš malo kulturniji pa ćeš moći naći panele i razgovore, umjetničke evente, izložbe…

alt

 
No ipak, za pultevima se našla nevjerojatna količina izvođača tako da se cijena tvojih limitiranih upada čini smiješna. Zatekneš li se oko Rijeke u dane D moći ćeš poslušati ekipu poput: Radio Slavea, Marcela Fenglera, DJ Rusha, DJ Hella, Detroit Swindlea, Tiger & Woodsa, Petra Dundova, Ilije Rudmana, Miss Sunshine, Sicko Disco Crew, Six Martinis Crew, RE. You, Jacoba Corna, Burek Showcase feat. Pytzek, … Skok ovdje za čitavi lineup i ponešto o svakome od izvođača.
 
Dok svibanj ne stigne ti zgrabi svoje fizičke primjerke karata u Zagreb Vinylshop Pitch i BonTon u Zagrebu (Gjure Dežulica 40, 10000 Zagreb / Prolaz Ivana Dezmana 5). Eto, sretan vam ponedjeljak uz malo dobrih vijesti!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk