Skip to main content
  • alt
  • 29.07.2015.

Rudimental DJ, Asian Dub Foundation, Guano Apes u susjedstvu!

Nadomak kućnog praga, osmu godinu za redom, vrijeme je za još jedan Schengenfest.

 
U Vinici u Beloj Krajini, na slovenskom tlu, danas se podiže zastor za tri dana i noći glazbenih gušta uz velika imena domaće i lokalne scene.
 
Kao headlineri s bine trešte dobitnici prestižne Brit Awards nagrade – Rudimental DJ, koji će u sklopu svjetske turneje prvi puta posjetiti Sloveniju. Ovdje je i globalno poznati band s višemilijunskom tiražom Guano Apes, kojima se na glavnoj pozornici pridružuju i Asian Dub Foundation kao i službeni coverband mega popularnog Rammsteina – STAHLZEIT. S nama je i Sassja, prvi prst FMHAM-a.

alt

 
Ovdje su svakako i redovni gosti: Elemental koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse Of Time, S.A.R.S., Pendulum dj set  i dolenjska grupa Rockdefect. A kako svaki festival koji drži do sebe na lineup ugnijezdi i svoje domaće talente, od slovenskih umjetnika ovdje su grupa Siddharta, Elvis Jackson, Magnifica i Noctiferia.
 
Stoga osjećaš li neodoljivu potrebu da probiješ granice Lijepe Naše skokni na Eventim ili službene stranice festivala po upade. A dok ne kucne čas za pokret zabavi se Schengenfestovim promo filmićem. Enjoy!
{youtube}nB0f5O1KMG0{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop