Skip to main content
  • alt

Šaka novosti s Ultre Europe!

Apsolutno najveća festivalska meka dugog toplog ljeta je ni više ni manje nego Europski izdanak Ultre koji se udobno smjestio u Split.

 
Najiščekivaniji događaj ljetne sezone dolazi s novim obavjestima i informacijama za festivalđije pa nam posudi oko na koji trenutak, jer je raspored upotpunjen novom ekipom, VIP upadi su raspordani i imamo i novosti s undergorund baze Resistance pozornice.

alt

 
Treće izdanje festivala obilježit će dugo iščekivani nastup The Chemical Brothersa za čiji se nastup priprema specijalni postav glavne pozornice, a prvog nas dana očekuju još i nastupi Alessa, Tiesta i DJ dvojca Knife Party. Subota je rezervirana za superstar duo Axwell & Ingrosso, poznate članove nekadašnje Swedish House Mafie, a Poljud će do zasijanja dovesti i setovi Martina Garrixa, Zedda te Armina Van Buurena. Za nedjeljni završni spektakl pobrinut će se Afrojack, David Guetta, Steve Angelo, a partijaneri iz više od 140 zemalja svijeta dočekat će zoru uz najboljeg DJ-a svijeta Hardwella.
 
Ovo je ujedno prva godina kada se na Ultra Europe realizira i pozornica za one mnogo sklonije ne baš tako mainstream zvuku. Resistance pozornica premijeru je imala u ožujku u Miamiju. Potpuno nova svježa i s konstrukcijom od 360° idealna je kulisa za malo oštrije stvari a uz nju ide i popratni manifest: „Resistance je nagon da se ide protiv struje, iziđe iz okvira, da se odmakne od norme i doživi nešto novo, pomaknu barijere i granice, napusti vlastita zona udobnosti, kako bi otvorili oči i uši prema neotkrivenom području elektroničke glazbe”.

alt

 
Resistance stage team se potrudio dovesti vam zaista kremu s vrha za najbolje iskustvo inauguracije novog elementa festivala. Na prvom danu festivala zasvirat će vam rezudent Pache Solomun, Dublinčanin Matador i ikona elektronike iz susjedne nam Slovenije, Umek.
 
U subotu nas čeka Guy Gerber ravno iz Izraela, zatim francuski underground trio Apollonia i Berlinčanin Chaim, dok nedjelju preuzimaju talijanski šampion techna i minimala Marco Carola, zatim rezident DC10-a Jamie Jones i nominirani za Grammyja Nico Fanciullia kao i vrući set Hot Since 82-a.
 
Ultra Beach na Hvaru pak 14. srpnja za samo 5000 partijanera iznova sprema ekskluzivnu pustolovinu na kojoj će se zateći Nizozemci Sunnery James & Ryan Marciano, zatim mladi Oliver Heldens i više manje pohrvaćeni Fedde Le Grand koji uživa u našoj publici koliko i ona u njemu, a pridružit će mu se i njemačko pojačanje Jewels & Sparks i berlinski Moguia.

alt

 
Što se tiče upada ostalo je još samo 500 regionalnih po cijeni od 899kn a možete ih uhvatiti u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr. Organizatori su izašli u susret i s jednodnevim ulaznicama kupiti po cijeni od 575 kuna (75 eura). Od 1. lipnja moguća je i kupnja ulaznica na tri rate ukoliko se kupuju online. Također, svaki se ponedjeljak, u okviru akcije MasterCard® Mondays svima nudi prilika da uštede 10% za online kupnju dvije ili više festivalskih ulaznica ukoliko ih budu kupovali MasterCard® karticama. Uz to, za vrijeme trajanja festivala nadopuna iznosa (top up) na festivalskim narukvicama za korisnike MasterCarda® će biti bez naknade. 
 
Sve dodatne informacije možete uhvatiti na https://www.ultraeurope.com/ ili pak na službenoj Facebook stranici Ultra Europe festvala, a za puni lineup totalno uvećan da nas ne bi bijesnim tonom zvali vaši okulisti skoknite ovdje!
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2