Skip to main content
  • 5.06.2018.

Seth Troxler, Jamie Jones i Joseph Capriati stižu u Split!

Stigao je dan koji će razveseliti sve one koji su s nestrpljenjem iščekivali nova glazbena pojačanja najvećeg festivala u Hrvatskoj.

Piše: 


Ultra Europe najavila je dolazak čak 40 novih izvođača, a listu najnovijih imena, koja će nastupiti na šestom festivalskom izdanju, predvode Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice, The Martinez Brothers, Paco Osuna, Seth Troxler te Steve Aoki. Šesto izdanje predstavlja najveći i najskuplji festivalski lineup koji će ovog ljeta biti zabilježen na europskoj festivalskoj sceni, a  ostat će zapamćeno i po najspektakularnijoj produkciji te broju festivalskih pozornica.

Rođeni Njujorčani, The Martinez Brothers, jedni su od najtraženijih imena na globalnoj house sceni, a prošle su godine u back to back svirci, zajedno s američkim house, deep tech i minimal DJ-em Sethom Troxlerom, oduševili nekoliko tisuća obožavatelja okupljenih ispred pozornice Resistance. U Splitu će ponovno nastupiti i Jamie Jones, velški DJ, producent i dobitnik brojnih nagrada, poznat po zaraznim deep i tech house ritmovima. S ovogodišnje Ultra Miami pozornice na Poljud stiže talijanska techno zvijezda Joseph Capriati koja je već dobro poznata domaćoj publici. Zadnji najavljeni headlineri u drugoj fazi dva su DJ-a koja će premijerno nastupiti na europskom izdanju velike glazbene obitelji Ultra – Loco Dice, techno div iz Tunisa koji je svoju karijeru započeo kao hip hop DJ i reper otvarajući koncerte Usheru, Snopp Doggu i Jamiroquaiju te Paco Osuna, omiljeni španjolski DJ koji se može pohvaliti karijerom dugom već 20 godina.

Na bogatom su se popisu našla još brojna imena koja dolaze iz gotovo svakog žanra elektroničke glazbe pa će se tako, za žestoki provod Ultranauta iz cijelog svijeta, pobrinuti i Ben Nicky, Blastoyz, Charlotte De White, Cheat Codes, Cosmic Gate, Crankdat, Dense & Pika, Disto, Dr Phunk, Eats Everything, Estiva, Gregor Salto, Ilan Bluestone, Jewelz&Sparks, Julian Jordan, Kaaze, Khomha, KIIDA, Kura, Lost Kings, Maddix, Marlo, Matisse & Sadko, Merk & Kremont, Nic Fanciulli, NLW, Ravitez, Retrohandz, Ricky Breaker, Sick Individuals, Suyano, Tomy Declerque te Vini Vici.
{youtube}IZbL1e2OcFU{/youtube}

Split će do usijanja dovesti i već najavljeni velikani Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello i Steve Angello. Fanove je zasigurno razveselilo i pokretanje Ultra Split radijske stanice koja svakodnevno pušta plesne hitove u eteru i online. Festivalske ulaznice za Ultru po 899 kn potražite na Ticketshopu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2