Skip to main content
  • 23.04.2014.

Slurp! festival objavio datume i prvu gošću

Kao i proteklih godina Slurp! festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa otvorenjem sezone u subotu 14. lipnja.

Piše: 


Prva gošća je Miss Sunshine, a ostala tri termina – 5. srpnja, 2. kolovoza, te završni party, zatvaranje sezone u subotu 27. rujna. Imena ostalih gostiju, cijene ulaznica za preostala 3 događanja i ine bitne informacije biti će objavljena uskoro. Lokacija održavanja festivala ostaje nepromijenjena, a to je živopisna tvrđava Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule.
{youtube}wnPe2kpNT9Y{/youtube}

Talentirana i karizmatična Sunčica oduvijek je bila veliki ljubitelj elektronske glazbe, a od 1997. godine i profesionalno radi kao DJ. U svom rodnom Osijeku te godine započela je s vođenjem radio emisije Clubhopping, što je bio pionirski pothvat za elektronsku glazbu u Slavoniji.

Nakon brojnih domaćih rezidencija, nastupa i velikog uloženog truda, danas se može pohvaliti da je proputovala i nastupala u klubovima i na festivalima diljem cijeloga svijeta, a njezine radove objavljuju izdavačke kuće kao što su Decoy, KMS, Random Island, TicTacToe, Coincidence, Monocline. Uz to, remixe njezinih radova radili su velikani elektronske glazbe kao što su Markus Suckut, Tim Xavier, Zadig i Jeroen Search.

Njezini setovi idealno odražavaju toplu i živahnu osobnost Miss Sunshine, pa je tako šaren i raznovrstan techno izričaj, isprepleten bogatim melodijama, a na trenutke tajanstven i umirujuć postao njezin zaštitni znak i alat kojim vlada i hipnotizira svakoga tko se nađe na plesnom podiju.

Ulaznice za HR & ex-Yu u pretprodaji od 50 kn potražite online ili na sljedećim prodajnim mjestima. Cijena na ulazu biti će 70 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2