Skip to main content
  • 24.05.2015.

Student Day Festival u Rijeci s preko 15 DJ-a

U sklopu dvodnevnog Student Day Festivala u Rijeci (ex port Delta) će se 29. i 30. svibnja održati smotra elektronske glazbe koju predvode domaći i strani glazbenici.

Piše: 


Prvog dana 29.5. na Open air flooru gostuje britanska atrakcija Sigma, dok će na KBS Warehouse flooru svirati Filip Motovunski i Balkan Kolektiv.

KBS WareHouse 30.5. i ovoga puta na lokaciji već dobro utabanoj plesnim koracima tisuća plesača uz poznata imena moderne elektronske underground glazbe. Ex Port skladište na Delti očekuje vrhunska produkcija i moćni beatovi europskih i regionalnih house, techno i bass umjetnika. Čak 3 live act-a i preko 15 DJ-a te warm up i after party u Crkvi.
{youtube}EhmpmS7XWo8{/youtube}

Glavni gosti Aril Brikha i Alexander Kowalski sviraju LIVE, dok će od domaćih imena uživo svirati i Ogi. Ostali potvrđeni DJ-i:

Boo Dale
Bronski
Filip Motovunski
Herya
Igorritza
Ivan Radojevic
Lea Dobricic
Life4funk
Luka Vukovic
Marin Biocic
Marina Karamarko Aka Miss Soulfly
Mate Čeko
Mr. Woox
Pero Fullhouse
{youtube}qlh4VIxk7lg{/youtube}

Simple Craft & V:Mc
Snap!
Sven Nalis
Tino Dobric
Virgin Helena

Ulaz je besplatan oba dana SDF-a. U Crkvi će 30.05. na afteru svirati Lea Dobričić, Pero-Fullhouse, Luka Vukojević & Ivan Radojević + specijalni gost

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2