Skip to main content
  • jayom
  • 23.06.2016.

Sva lica psihodeličnog Jay OM-a

Giampiero ‘Jay’ Mastino dolazi na Life Celebration festival koji se održava u vojnoj bazi Svetica u Puli od 7. do 11. srpnja.

Piše: 

Naslovna foto

jayom

FB event: https://www.facebook.com/events/1504782796502833/

Za Jay OM-a kažu da je najradišniji čovjek psihodelije. Njegova produkcija i brojni nastupi pod raznim aliasima (Journey/Omsphere/Sonic Wave Control) osvojili su publiku širom svijeta, a njegov label Free-Spirit Records ove godine slavi 10. godišnjicu.

Jay OM dolazi iz Italije, gdje je radeći na lokalnoj radio stanici došao u doticaj s vinilom, a ljubav (i vještina) se dodatno razvila gigovima na trance sceni u Londonu kasnih devedesetih. Vrlo je posvećen i trgovini, koju također ubraja u svoje strasti i koja ga čini prlično zauzetim ali i svestrano vještim.

lifecel 

U London se preselio 1998., a godinu dana kasnije započinje profesionalnu DJ karijeru. Studirao je Sound Engineering i Music Technology, a 2003. započinje solo project Journey, te project Star-Trip u suradnji. Omsphere je pokrenuo 2009. godine iz želje za stvaranjem nešto progresivnijeg zvuka. Njeogv najnoviji projekt Sonic Wave Control progresivan je psihodelični trance s utjecajima drugih žanrova, kao što su tribal i electro.

JOURNEY
Facebook: https://www.facebook.com/JOURNEYakaJayOM/ 
Sound Cloud: https://soundcloud.com/journeyomsphere

OMSPHERE
Facebook: https://www.facebook.com/Omsphere/info/ 
Sound Cloud:  https://soundcloud.com/journeyomsphere

SONIC WAVE CONTROL
Facebook: https://www.facebook.com/SonicWaveControl/ 
Sound Cloud: https://soundcloud.com/sonicwavecontrol

Vidimo se na festivalu proslave života!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2