Skip to main content
  • Sziget
  • 4.02.2013.

Sziget najavio nova imena!

Poznati mađarski festival Sziget, najavio je neka od imena koje će posjetitelji moći poslušati na još jednom izdanju ovog festivala tijekom kolovoza 2013. godine. Valja spomenuti da je Blur prvi potvrđen headliner.

Piše: 

Naslovna foto

Sziget

Kao i prethodnih godina, i ove publika ima priliku da pored koncerata na ovorenom prostoru prisustvuje i nastupima u velikim šatorima kapaciteta od 8 do 10 tisuća posjetioca, uz izuzetno raznovrstan program.

Nova potvrđena imena uglavnom se odnose na dvije pozornice – “Arena” i “A83”. Među izvođačima koji će nastupiti u velikom šatoru pod nazivom “Arena” nalazi se DJ Boys Noize, koji izvodi energični electro s primjesama techno zvuka. Riječ je o međunarodno priznatom producentu i vlasniku izdavačke kuće, kojeg je Rolling Stone uvrstio među 10 najboljih DJ-eva na svijetu.
{youtube}9zzu5BVDLFM{/youtube}

Drugo novo ime je Nicky Romero poznat po svojim bombastičnim pjesmama i remixevima, a od DJ-a je tu i poznati Oscar Mulero. Hip-hop-electro grupa Deichkind iz Njemačke također je potvrdila poziv od strane organizatora da sviraju na Sziget festivalu.

Prošlogodišnji gosti, i jedni od najuvjerljivijih live izvođača Terraneo festivala, Parov Stelar Band također sviraju na Szigetu, a kako se čini svirati će prije toga na još jednom poznatom mađarskom festivalu – Volt, u srpnju.
{youtube}mpNWpPzUMKI{/youtube}

Izdvojili bi i debitantski nastup Azealie Banks na festivalu Sziget. Mlada izvođačica, čiji je potencijal potvrđen osvajanjem trećeg mjesta na prestižnom natjecanju “BBC sound of 2012”, kao i nagradama Philip Hall Radar Award na “NME Awards” i “New Style Icon” na događaju “Billboard Awards”, nastupit će u dnevnom terminu na glavnoj pozornici.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2