Skip to main content
  • 11.01.2017.

The BPM Festival stiže i u Europu

Desetodnevni meksički The BPM Festival u punom je zamahu na obali Playa Del Carmen i u svom desetom izdanju objavio je da će se širiti na globalnom nivou.

Piše: 


Tako ćemo već ove godine dobiti dva nova BPM-a, od kojih će jedan doći i u Europu. Od 28. travnja do 1. svibnja elektronička ergela slijeće na piktoresne plaže brazilskih odmarališta Praia Brava, Itajai i Balneário Camboriú gdje je pravo organizacije dobio Gustavo Conti koji slovi kao vlasnik prestižnog Warung Beach Cluba. Ovo mjesto slovi u mnogim časopisima i online magazinima kao jedan od najboljih svjetskih klubova.
{youtube}bHjlqWGNkMM{/youtube}

Na jesen, točnije u rujnu BPM će se pojaviti i u Portugalu, no za sada nema nekih opširnijih informacija oko lokacije i datuma održavanja.

"BPM-ova ekspanzija posljednjih 10 godina govori o integritetu umjetnika i glazbe koju predstavljamo. Ponosni smo što je festival postao platforma za kvalitetnu elektroniku. Stoga je logični nastavak širenje ovih vizija dalje prema Brazilu i Portugalu", kazao je direktor i suosnivač Craig Pettigrew.
{youtube}FC92XSwoOps{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2