Skip to main content
  • 10.03.2011.

The Garden Festival najavljuje nova imena

Šesto izdanje zadarskog The Garden Festivala ove godine s pravim razlogom nosi naziv 'Back to our roots' što zbog povratka prvotnom konceptu festivala, što zbog novonajavljenih glazbenika.

Piše: 

Naslovna foto

The Garden


Crazy P, Incarnations, Ras Tweed i Different Drummer live, zajedno s DJ setovima dua Wolf and Lamb, Kon & Amir i Phenomenal Handclap Banda kojima je prošlogodišnji nastup na brodu Argonaughty još u svježem pamćenju. Fila Brazilia, Jacques Renault  i Benoit & Sergio nova su imena ovog ljetnog vrtnog festivala koji se kao i na svome početku održava svega jedan vikend, u datumima od 06. do 11. srpnja 2011. u Petrčanima.

Međunarodna disco-house atrakcija iz Londona Crazy P ( ili punim imenom Crazy Penis ) već je stalni gost The Garden Festivala na kojem će ovo ljeto promovirati svoj novi album 'Stop Space Return.' Iz New Yorka dolazi trio koji se krije iza imena Incarnations i svojim melodičnim i stiliziranim indie skladbama pogoduju ispoljavanju osjećaja na festivalu. Veteran iz kultnog dub-house banda Rockers Hi-Fi i dugogodišnji frontman birminghamskog reggae benda Overproof Soundsystem Ras Tweed već je poznat hrvatskoj publici po suradnji s Kruder & Dorfmeisterom te makedonskim glazbenikom Kyrilom Džajkovskim. Ovaj put Ras glasom asistira live nastupu Different Drummera kao aduta europskog dub-reggaea.
{youtube}cQ_-B5UADIM{/youtube}

Prije mjesec dana svoj nastup na Garden Festivalu potvrdili su Odyssey, Larry Heard, Robert Owens, Art Department, Soul Clap,  Motor City Drum, Electric Wire Hustle bend, Toby Tobias, Julia Bashmore, Dolan Bergin, Norman Jay. Uz već najavljene, line up izvođača za Argonaut boat partije i diskoteku Barbarellas još uvijek se popunjava.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop