Skip to main content

The Garden odlazi, ali dolaze 2 nova festivala

The Garden Festival se ove godine održava jubilarni 10. i posljednji put na lokaciji The Garden Tisno od 1. do 8. srpnja 2015.

Piše: 


Prvi festival elektronske glazbe na hrvatskoj obali i događaj koji je inspirirao cijelu festivalsku scenu doživo je svoj vrhunac, ali će tim nastaviti djelovati kao ambasador za lokaciju The Garden Tisno i privlačiti nove događaje i promotore na lokaciju te osiguravati odmor s glazbenom pozadinom tijekom ljetnih mjeseci.

"Ovo nije kraj, ovo je zapravo novi početak. Već iduće godine u vrijeme kada se inače održava The Garden Festival dolazi novi, Love International, a termin prepuštamo u mlađe ruke. Riječ je o engleskim promotorima koji će donijeti svoju viziju festivala na našu lokaciju i brendirati ju kao mjesto za odmor i zabavu. Nama će ostati više vremena za uložiti u razvoj The Garden Tisno lokacije i poboljšati ju logistički, kao i brandirati samo Tisno. Na lokaciju The Garden Tisno dolazi i novi talijanski Movement festival, promotori iz Torina s iskustvom rada u Detroitu, stoga očekujemo i porast posjeta iz Italije", poručio je Nick Colgan, jedan od osnivača The Garden Festivala i domaćin lokacije The Garden Tisno.

The Garden Festival i dalje ove godine u tjedan dana, od 1. do 8. srpnja, nudi odličan lineup s više od 150 izvođača, među kojima su svjetski poznati Bonobo, Seth Troxler, DJ Harvey, Paranoid London, Nightmares On Wax, čak 23 zabave na brodovima kao i zabave u klubu Barbarella's, a očekuje se i još pokoje iznenađenje.
{youtube}z-ANB1Ffah0{/youtube}

Na lokaciji The Garden Tisno će se nakon The Garden Festivala i dalje održavati festivali kroz srpanj i kolovoz, a to su Electric Elephant, Stop Making Sense, SunceBeat i Soundwave koji svake godine privuku veliki broj turista i stavljaju Tisno na festivalsku mapu svijeta.

"The Garden Festival je pokrenuo interes za Tisno i cijelu Šibensko-kninsku županiju, a to su osigurali i brojni jeftini letovi. Zbog njega se Tisno prošle godine našlo na visokom drugom mjestu destinacija koje se moraju posjetiti prema poznatom turističkom vodiču Lonely Planet. Samo prošle godine ostvareno je 30 tisuća noćenja", istaknuo je direktor Turističke zajednice Tisno Filip Henjak.

"Tisno zahvaljujući The Garden Festivalu i svim festivalima na lokaciji The Garden Tisno stoji uz bok velikim svjetskim turističkim destinacijama. Ulaznice se ove godine sjajno prodaju, a zahvaljujući festivalima dobivamo sjajnu promociju za naše mjesto koju ne bi nikada mogli platiti", istaknuo je  Ivan Klarin, načelnik općine Tisno.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva. Smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, su na raspolaganju uz mnoge restorane i barove. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine sa skrivenim plažama, povijesnim gradovima Zadar i Split i mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

Ulaznice za The Garden Festival za regiju
Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na ovom linku. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije su na www.thegardenfestival.eu. Pogledajte atmosferu s devetog izdanja The Garden Festivala i spremite se za veliki prasak 2015. godine.
{youtube}acMvnvJAKnk{/youtube}

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web