Skip to main content
  • beach odyssey papaya
  • 18.07.2013.

Trance elita u Papayi

Festival Beach Odyssey vaše je odredište ukoliko ste ljubitelj zvukova progressive  trancea jer tamo stižu neki od najboljih producenata tog žanra danas.

Naslovna foto

beach odyssey papaya
 
Smješten u Papayi, festival će od 24. do 26. srpnja pred publiku premijerno dovesti čak osmoricu trance producenata. Tako  u srijedu, 24. srpnja, na glavnoj pozornici svira mladi ukrajinski producent Omnia, uvršten među Top 100 DJ-a svijeta prema izboru DJ Maga, te kojeg vole i Armin van Buuren, Markus Schulz i Above & Beyond. {youtube}qmTiQiJGPvc{/youtube}
 
Istog dana svira i nizozemski producentski i DJ dvojac W&W, momci koji su oduševili trance scenu svojom debitantskom trakom “Mustang” i otada se prometnuli u prave trance zvijezde.
{youtube}WEGbZeaMvtg{/youtube}
 
Drugi dan festivala, 25. srpnja, prilika je da čujete rusku trance zvijezdu Artyja koji je u tek četiri godine karijere skupio nastupe na festivalima  što su Ultra Music Festival, A State of Trance, Identity Festival, Electric Zoo Festival, Electric Daisy Carnival ili  Amsterdam Dance Event. Da je uistinu omiljen među slušateljima, svjedoči i krilatica “no party without Arty”.
{youtube}u6MLjDwiUoA{/youtube}
 
Norvežanin Ørjan Nilsen spada u sam vrh trance elite, ove godine  smjestio se na 32. mjesto Top 100 DJ-a DJ Mag ljestvice, a da li je to mjesto i zaslužio, moći ćete provjeriti  također u četvrtak, 25. srpnja.
{youtube}CuFnTteG92c{/youtube}
 
Posljednjeg dana, 26. srpnja, u Papayi svira egipatski dvojac Aly & Fila čija je traka “We Control The Sunlight” bila proglašena najboljom trance trakom 2011. godine. U lipnju su izbacili novi album, “Quiet Storm”, te će ga zasigurno promicati i na Beach Odyssey.
{youtube}o6az3A_nLn0{/youtube}
 
Festival zatvara  gost iz Nizozemske, First State,  momak koji se može pohvaliti remiksiranjem  Tiesta, Dasha Berlina, Armina van Buurena, ali i nizom vlastitih izdanja.
 
{youtube}9QRB-j5qVXs{/youtube}
 
Ulaznice za Beach Odyssey možete kupiti preko Eventim sustava s time da će vas festivalska stajati 187 kuna, a ukoliko ste željni VIP tretmana, morat ćete izdvojiti 375 kuna.

{jcal_latest eventid=340}
{jcal_latest eventid=341}
{jcal_latest eventid=342}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2