Skip to main content
  • alt
  • 27.03.2015.

Twitch prenosi Ultra Music Festival live do zadnje sekunde

Najveći globalni festivalski brand, Ultra, odlučio je sa svima onima koji ne mogu biti prisutni kroz tri dana ludila podijeliti barem dio atmosfere digitalnim putem.

 
U tome će i poslužiti Twitch, vodeća svjetska društvena video platforma i mjesto koje je dom zajednice gamera na kojoj se svaki mjesec okupi 100 milijuna ljudi diljem svijeta i kralježnica je live prijenosa i preijnosa videa na zahtjev, održavajući gamerski ekosustav na životu. Ovim činom samo potvrđuje puštanje izdanaka u glazbene vode uparivši se sa ekipom Ultre
 
Izvršni producent i poslovni direktor Ultre Adam Russkoff napomenuo je kako Ultra Music Festival “ne tolerira osrednjost i stoga je s spajanje s Twitchem samo još jedan korak u kontinuumu”.
{youtube}y-CvRcX8JgY{/youtube}
 
Ovogodišnji stream odvijat će se pod pokroviteljstvom 7UP® koji se sa svojom mjehuričastom svježinom zalijepio kao najsponzor Ultre 2015. Čineći jedan komadić slasne glazbene pite Miami Music Weeka od danas do 29. ožujka moći ćete pratiti čitav Ultra festival do zadnjeg beata.

alt

 
Na lineupu se našlo preko stotinu umjetnika a iz udobnosti svoje fotelje, razvaljeni na kauču, s čipsom na trbuhu ili u maniri festivalđije na budžetu možete okupiti par frendova doma i čagati uz laganu cugu i live stream plešući po boravku ili vrtu. Samo neki od lineupaša koje ćete slušati u naredna tri dana su:
 
ADAM BEYER
DIXON
MARTIN GARRIX
AFROJACK
ERIC PRYDZ
NETSKY (LIVE)
ALESSO
GORGON CITY (LIVE)
NICKY ROMERO
ARMIN VAN BUUREN
HARDWELL
ODESZA (LIVE)
AXWELL ^ INGROSSO
JAMIE JONES
PORTER ROBINSON (LIVE)
BASSNECTAR (LIVE)
KIESZA (LIVE)
RAC (LIVE)
CARL COX
KNIFE PARTY
RÖYKSOPP
CEDRIC GERVAIS
KREWELLA (LIVE)
SKRILLEX
CLEAN BANDIT (LIVE)
KYGO (LIVE)
STEVE ANGELLO
DAVID GUETTA
LOCO DICE
STEVE AOKI
DEEPDISH
MACEO PLEX
TALE OF US
DIE ANTWOORD (LIVE)
MARCO CAROLA
TIËSTO
 
Za čitav lineup hopsni ovdje a u flow ovog živog toka uleti na brzac putem ovog linka. Logiraj se i veži pojas, polijećemo!
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2