Skip to main content
  • alt
  • 27.07.2015.

U prodaji dodatne ulaznice za Sonus boat partyje

Pet dana i pet noći, od 16. do 20. kolovoza, obala Zrća će vibrirati zvucima Sonus festivala koji će treštati iz zvučnika Papaye, Aquariusa i Kalypsa.

 
No nije samo obala ona koja pleše. Zvučni val će zasurfati i oni koji se zateknu na pučini, na moru jednako otvorenom i prostranom kao što je srce bez briga i tereta.

alt

 
Kako je i ove godine potražnja nadglasala inicijalne procjene za potrebe količine ulaznica vrijedni team Sonusa odlučio je iskoračiti u susret i natiskati ekipi još dodatnih karata za partyje na brodovima. Na plovilima ćete moći zateći zavidne glazbene prste svjetske techno scene kao što su The Martinez Brothers, Pan-Pot, Karotte, Valentino Kanzyani, Meat, Enzo Siragusa, Binh, Steffen Deux i Sedee, koji će predsjedati četverosatnim maritimnim plesnim putovanjima od 17 do 21 sat.
 
Upad na svaki pojedini plutajući party iznositi će 168 kn, tj. 22 eura, i svoju ulaznicu možete nabaviti isključivo putem online prodaje karata. Broj je ograničen stoga obrati pažnju na tik-takanje sata i želiš li koju večer plesati sa svojim favoritom u zalazak Sunca. Do tada ostavljamo vas s dragim sjećanjima na prošli Sonus festival!
{youtube}hwF5EmHpJHw{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2