Skip to main content
  • alt
  • 30.06.2015.

U Zadru upadaš na dio The Garden festivala free

Život rađa život, lijepe stvari šalju uokolo svoje izdanke koji rastu i razvijaju se u zasebne lijepe priče, no svi imamo korijenje.

 
Tako je i korijen The Garden festivala, iako je za dom odabrao Tisno, zapravo nastao u zadarskom lounge baru koji je stup kulturne ponude grada već 12 godina. Pa će se i ove godine, kao i svake do sada, dio The Garden festivala preseliti pod ovu pozornicu u lounge baru koji pozdravlja otvoreno nebo. S pogledom na zadarske bedeme i luku, uz Sunce ili Mjesečinu mjesto je živo od izlaska do zalaska Sunca i zatim sve iznova.

alt

 
Posljednji pozdravni naklon dekadi plesa, ljubavi, prijateljstava i dobre glazbe održat će se od 1. do 8. srpnja. Naziva “Going Out With A Bang” ekplodirat će u plimnom valu koji će doseći sami zadarski vrt gdje će za pult postaviti odlične izvođače kako bi popratili tvoje meke vruće ljetne večeri.
 
U četvrtak, 2. srpnja u The Garden Zadar dolaze No Fakin DJs i Mick Jones Prije nego se zapute na The Garden Festival, No Fakin tj. Kwinzola i DJ Illson će nas počastiti setom koji tjera na zabavu uz hip-hop, funk, soul, disco, reggae zvuke. Mick Jones, također iz Liverpoola, će im se pridružiti iza pulta, a njegova kolekcija vinila zanjihat će te u ritmu valova koji se razbijaju po obližnjim stijenama.

alt

 
Stuart Patterson iz londonske Faith ekipe dolazi u The Garden Zadar u nedjelju, 5. srpnja. Londonski DJ, promotor i vlasnik izdavačke kuće, malen ispod zvijezda, vrti najbolji najsočniji house. U utorak, 7. srpnja, u goste dolaze Paul Kaminski i Lee Fisher koji zajedno čine Discomendments. Birminghamski DJ i producentski duo zaplest će se u eklektične niti housea, disca i alternative.
 
Rezidentskom palicom pak maše Bobby Beige birajući međunarrodni lineup na koji ćeš tresti kostur. Ulaz je u potpunosti slobodan i magija počinje svaku večer u 20 sati.

alt

 
Uz vina, koktele i super svježe iscijeđene sokiće novost je i partnerstvo s oštrim sirovim “Art of Raw” projektom kojim ćeš kroz cijelu sezonu moći kušati sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka.

alt

 
The Garden Zadar s odličnom glazbenom ponudom nastavlja i po ispraćaju posljednjeg The Garden festivala pa će te 10. srpnja dočekati Neil Diablo iz Manchestera, 13. ćeš uživati na All day Session with Joe’s Bakery & Guests, također iz Ujedinjenog Kraljevstva. 31. srpnja i 1. kolovoza vrijeme je za Albina Lindstroma (Eden Rock,Stockholm Sweeden) i Gavina Kendricka (Suncebeat/Southport Weekender UK), a 7. i 8. kolovoza The Garden Zadar domom zove Andy Wilson s Ibiza Sonic Radia, dok će 28. kolovoza s njemačkog Growing Bin Recordsa zasvirati DJ Basso.
 
Dakle zatekneš li se u Zadru koju ljetnu noć samo slijedi ritam i pusti stopala da te vode kamo žele ići!
 
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2