Skip to main content
  • alt

Ultra Europe upravo objavila još golemih headlinera!

Ultra Europe od početaka kao malog festivala prerastao je u golemi globalni event koji svoju Europsku inačicu ima u Splitu i održat će se od 9. – 15. srpnja.

 
Ponosni smo što je baš Lijepa Naša odabrana kao odličan dom ovog svjetski renomiranog festivala, koji će se bez sumnje pokazati najatraktivnijom festivalskom mekom Jadrana. Samo prošle godine privukao je 60 milijuna turističke potrošnje a Split je povodom četverodnevne manifestacije ugostio 150 000 posjetitelja iz preko 150 zemalja. Plan je ove godine ugostiti 180 000 posjetitelja u 7 dana događanja koji će u prosjeku ostajati još jedan dodatni dan, ali ultimativni cilje je da Split postane party destinacija u kojoj će festivalđije ostajati po dva tjedna.

alt

 
I nakon trenutnog straha da bismo mogli izgubiti ovako veliku i značajnu festivalsku manifestaciju i da bi Ultra mogla spakovati kofere i seliti iz Splita imamo i potvrdu kako vlasti ipak neće dopustiti da do toga dođe i kako će ponuditi znatno snažniju potporu festivalu kako bi on ipak ostao tamo gdje mu je mjesto i odlučeno je kako Ultra ostaje u Splitu do 2017.
 
Ove godine svi plesači i plesačice koji još nisu uhvatili svoje upade ne moraju brinuti jer je stigao novi kontigent ulaznica za domaće i lokalne posjetitelje. Preko t-com centara ih možete nabaviti za 899kn a od 1. lipnja će također biti moguće preko ticketshop.hr kupiti ulaznice na tri rate. Ujedno će biti i organiziran prijevoz vlakom Zagreb-Split s tri dana noćenja u kampu u Omišu.

alt

 
Ekipa će moći uživati u velikanima čija glazba je odjekivala zidovima najvećih svjetskih klubova i punila stadione, polja i šume na open air eventima. Čekaju te već najavljeni Afrojack, Alesso, Armin van Buuren , Axwell ^ Ingrosso, Carl Cox, The Chemical Brothers (live), David Guetta, Hardwell, Knife Party, Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Angello, Tiësto i Zedd.

alt

 
No friško s press konferencije u Splitskoj gradskoj upravi naš doušnik nam je ujedno javio i kako je lista imena prilično produžila. Čini se da ćemo je morati razmotavati kao papirus jer je pridodano još mnoštvo globalnih imena među kojima se nalaze Dash Berlin, Hardwell, Jamie Jones, Marco Carola, Paul Van Dyk, Solomun, Apolonia, The Chainsmokers, Flostradamus, Guy Gerber, Hot Since 82, Sasha…
 
Za više podataka i info kako do karata klik na službene stranice, i ujedno još jednom pozivamo sve zainteresirane dame na audiciju za Ultrine plesačice, za sve vas koji nećete moći prisustvovati u živo biti će omogućen live prijenos na Max TV-u i T-portalu.
 
 
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop