Skip to main content
  • 25.12.2011.

Ultra Music Festival 2012 i WMC ponovno zajedno

Trodnevni UMF ponovno se udružio sa Winter Music konferencijom te je zakazan od 23. do 25. ožujka iduće godine. Objavljeni su i prvi izvođači.

Piše: 

Naslovna foto

Ultra Music Festival


Pioniri poput Kraftwerka i New Ordera pridružit će se novoj generaciji umjetnika, poput Tiesta, Skrillexa, Davida Guette ili Armin Van Buurena. Slušat će se live nastupi Justicea, M83, Little Dragona, Neon Indiana, Metronomya. Teško se može zamisliti UMF bez Sven Vätha ili Loco Dicea, Jamie Jonesa ili Seth Troxlera.
{youtube}bC4OPKAtd4I{/youtube}

Iduće izdanje održava se na novoj lokaciji. Domaćin je Bicentennial park gdje se festival već i održavao 2005.g. Razlog preseljenju je popunjenost kapaciteta u 2011.g. sa 150,000 posjetitelja te se nova lokacija čini kao odlična da primi još veći broj ljudi. Sjajno je gledati kako se Miami ponovno ujedinio te će od 15. do 25. ožujka WMC i UMF biti centar svijeta elektronske glazbe.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk