Skip to main content
  • alt
  • 3.07.2015.

Ultra party vlak!

Chooo-choo! Sheldon voli vlakove a sada ih imaš razloga voljeti i ti i ubaciti se na jedan željeznički škripavi party prema Ultri! 

 
Ako si već te sreće da ćeš prisustvovati najvećem do sada spektaklu Ultre Europe, od 10. do 12. srpnja, nema baš nikakvog razloga da ne otputuješ tamo sa stilom i bez ijedne brige na u košarici. Sve ono o čemu si morao prethodnih godina mozgati sam sada ovoga ljeta na sebe preuzima putnički prijevoz HŽ, Collegium putovanja i Enter Zagreb!
{youtube}4vwy_LDGYfQ{/youtube}
 
Čeka te 100 sati neprekidne glazbe, smijeha, upoznavanja, avantura, druženja i stvaranja sjećanja. Vrijeme pokreta s party tračnica je 10. srpnja, 10 minuta nakon ponoći s ZG željezničkog kolodvora, a na splitski peron vlak stiže u 7. 40. Povratak je 13. srpnja u 21.00, a u Zagrebu se iskrcavaš u 4.30 ujutro narednoga dana. Obavezno moramo napomenuti kako se za vlak trebaš check-inati u Enter the clubu a sav info i karte, samo za vlak ili u kombinaciji s smještajem i upadom, možeš zgrabiti na Ticketshopu.hr. Ultra samo što nije!
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2