Skip to main content
  • sunbreeze festival
  • 7.05.2011.

Za istinske ljubitelje house glazbe SunBreeze festival u Vodicama

Listi glazbenih festivala koji se održavaju uzduž jadranske obale treba nadodati i SunBreeze festival u Vodicama od 7. do 10. srpnja. SunBreeze je četverodnevni događaj koji se danju odvija u beach baru Jamaica, a noću u klubu Opium u Vodicama. Glazbeno se opredjeljuje ka mekšim zvukovima; soulful, underground i uplifting house-u.

Piše: 

Naslovna foto

SunBreeze festival


Od gostovanja organizator je odabrao legendarne DJ-e, producente i glazbene inovatore: Bert Bevans, Victor Simonelli, Groove Assasin, Keith Thompson, DJ Romain, Stereo Mutants, Pete Simpson, Nermin, Patrick Bo, Giorgio Bassetti, Steve Paradise.

Bert Bevans je legendarni DJ iz 70-tih i 80-tih godina prošloga stoljeća. Spominje ga se u svim pričama o legendarnom klubu Studio 54 u New Yorku.

Groove Assasin dolazi sa sjevera Engleske. Jedan je od respektabilnih tamošnjih producenata i DJ-a a glazba koja je utjecala na njegove setove su jazz funk, latin, soul i disco. Danas pušta house prožet ovim elementima.

Victor Simonelli iz New Yorka je jedan od cijenjenijih DJa Newyorkške underground scene koji se ovom pokretu pridružio od samih početaka a i danas ima značajnu ulogu u istoj.

Keith Thompson je pjevač i tekstopisac, autor brojnih pjesama "Break 4 Love", “Truly”, "Show Them Love", "Gravity", “Beirut Is On Fire”, “The Rhythm Of Life”, "Can't Take It".

Stereo Mutants su DJ duo koji se etablirao na sceni nakon prvih izdanja za Defected 2005.g.

Hipnotički zvukovi Pete Simpsona jedna je od mnogih tajni koje pruža ovaj glazbenik. Suradnje sa divama Jocelyn Brown ili Lisom Millett samo su dokaz njegove kvalitete.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2