Skip to main content
  • alt

Završio 9. The Garden Festival

Završeno je 9. izdanje The Garden Festivala, glazbenog raja koji se smjestio na lokaciji The Garden Tisno,  kojeg je posjetilo 2500 ljudi iz 36 zemalja svijeta, a među posjetiteljima se našlo i onih iz Japana, Australije preko Malezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije do SAD-a.

 
U 8 dana održavanja festival je ugostio više od 150 izvođača na 3 pozornice, terasi restorana na festivalskom prostoru, 2 zabave na brodovima, klubu na otvorenom Barbarella’s u Pirovcu, ali i u The Garden Zadar baru. Među izvođačima se svakako ističe nastup sjajnog Thea Parrisha koji je nastupio s bendom, nakon friško objavljenih albuma na festivalu su nastupili su Martyn i Copeland, zatim Kink, Maxxi Soundsystem, Crazy P, domaće snage Eddy Ramich, Jan Kinčl Zero, CFSN Djs, za zvučnu kulisu na novom prostoru The Terazza bio je zadužen jedan od izvornih kreatora Garden zvuka Ole Smokey s gostima. Zabave na brodovima su isplovljavale uz zvuke Justina Martina, Soul Clap, Wolf + Lamb i Axela Bomana, u klubu Barbarella’s glazbene snage na afterpartyjima The Garden Festivala odmjerili su dvojac Ben UFO i Midland, Detroit Swindle, Max Graef, a rezident londonskog kluba Fabric, Craig Richards, opravdao je titulu jednog od najdugovječnijih rezidenata.
{youtube}wmLSyZJqrfk{/youtube}
 
Osnivač The Garden Festivala, Nick Colgan, istaknuo je da se nakon još jednog sjajnog tjedna zabave okupane suncem vesele jubilarnom 10. izdanju The Garden Festivala, predvodnika festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, te najavio je da planiraju mnoga iznenađenja. Važnost festivala naglasila je i činjenica da je otvorenju prisustvovao Veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj David Slinn, dok su Ivan Klarin, načelnik općine Tisno, te Filip Henjak, direktor Turističke zajednice Tisno, istaknuli važnost The Garden Festivala za lokalni turizam jer su smještajni kapaciteti puni, a Tisno je prepoznato u svijetu.
 
alt
 
The Garden Festival označava i početak festivalske sezone na lokaciji The Garden Tisno gdje će se kroz srpanj i kolovoz održavati još Electric Elephant, Soundwave, SunceBeat te Stop Making Sense festival, a očekuje se da će privući do 15 tisuća posjetitelja.
 
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop