Skip to main content

Akteri house floora komentiraju predstojeći Takeover Osijek party

5. prosinca preuzimamo Osijek u Epicu, na dva plesna podija i s 9 DJ-a s čime službeno krećemo u proslavu velike jubilarke KS.

Piše: 


Uoči početka turneje postavili smo 3 pitanja svakom akteru tech-house floora pa evo što su Yakka, Articledisco, Tom Spock i Hudi & Lukaku odgovorili.

1. Kako ti osobno vidiš svrhu KS Takeovera i za što on stoji na sceni? Što očekuješ od ovog velikog uvoda u 15. godišnjicu?

YAKKA: KS Takover je super ideja za obilježavanje 15. godišnjice djelovanja i definitivno nisam ravnodušan zbog poziva da budem i ja dio lineup-a na house flooru. Drago mi je da sam odabran predstavljati slavonsku house scenu. Što se tiče lokalne scene naših gradova, mislim da mjesta za napredak ima puno u svakom pogledu te pozdravljam svaku ideju i projekt koji doprinosi napretku. Mislim da će Takeover biti kvalitetan party sa dobrom posjećenosti, nema razloga da to ne bude jer dobri su DJi u igri, a i činjenica da se obilježava velikih 15 godina Klubske scene ide u prilog. Intervju Yakka!

ARTICLEDISCO: Svrha! Približiti mladima Underground glazbu, clubbing, kako i doliči toj vsti glazbe, jer to je muzika koju nećete čuti na na radiu i koja nije toliko zastupljena. Moja očekivanja su pun klub, dobra glazba i luda atmosfera. Intervju Articledisco!

TOM SPOCK: Svaka organizacija događaja sa elektroničkom glazbom ima svrhu promicanja glazbe, DJinga, kulture, izlazaka, načina života, itd. Isto to vidim i u organizaciji KS Takeovera, 15. godina nije malo za baviti se ovim poslom, te se nadam da će ljudi to prepoznati i podržati događaj u velikom broju.

HUDI & LUKAKU: Mislimo da je KS Takeover turneja odlična ideja, jer će okupiti sve DJ-e i sve rejvere iz pojedinih regija Hrvatske te će nam svima omogućiti nova iskustva, poznanstva, druženje i zabavu. Drago nam je da smo dio ovog projekta i KS Takeover priče, koja započinje u Epic clubu i nadamo se da će tako nastaviti i dalje u budućnosti.  

2. Čemu se ekipa u Epicu ima veseliti 5. prosinca? Što ćemo moći čuti u tvom setu i na čemu ćeš ga bazirati? Možeš li nam dati neki teaser?

YAKKA: Kao što sam prethodno spomenuo, DJ lineup je super i za house i techno, te mislim da je to dovoljno da uveseli sve prisutne. Moj set će biti utemeljen na tech house zvuku, a hoće li biti blaži ili tvrđi ovisi o situaciji na flooru. U svakom slučaju zvuk koji vozi.
{youtube}iIzK2zos2Eo{/youtube}

ARTICLEDISCO: Probati ću za stariju ekipu „opaliti“ par starijih traka tipa Underworlda, ali uglavnom Deep tech house sa puno ritma.

TOM SPOCK: Posjetitelji se mogu naslušati dobre glazbe, plesati, opustiti se u odličnom ambijentu. Zvuk koji trenutno „furam“ je prikazan u podcastu 89., te takav zvuk možete ocekivati 05.12.

HUDI & LUKAKU: Nećemo puno obećavati! Najbolje ćemo to osjetiti kad stanemo za Dj pult i vidimo kako je raspoložena publika. Mogu se veseliti nešto mekšim setom nego prošli put. Možemo samo reći da ćemo se više bazirati na dinamične, melodične i funky zvukove.

3. Predajemo ti mikrofon da se obratiš našim rasplesanim čitateljima sa bilo čime što bi želio poručiti. Može biti molba, pouka ili što god ti padne na pamet.

YAKKA: Dragoj nam publici poručujem da se odazovu u što većem broju, te podrže Klubsku scenu i DJe, te da se dobro zabave. Plaćajte ulaznice, (ne žicajte free upad) jer ulaznice plaćaju DJe i troškove održavanja party-a. Prvi put sam u Osijeku, siguran sam da će ostati u dobrom sjećanju! Vidimo se!

ARTICLEDISCO: Pozvao bih sve koji vole elektroniku da dođu na ovo putovanje jer rijetko imamo priliku u gradu poslušati kvalitetan Underground mjuz!

TOM SPOCK: Nemojte nikad prestati plesati!

HUDI & LUKAKU: Prvo bi se zahvalili na pozivu, što ćemo biti dio KS Takeover turneje i proslave 15. rođendana. Ovim putem bi pozvali sve Slavonske rejvere, da dođu u što većem broju i da zajedno sa nama otplešu i naprave ludu i nezaboravnu atmosferu u osiječkom Epic clubu 5. prosinca. Vidimo se na plesnom podiju. Podcast Hudi & Lukaku

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2