Skip to main content
  • alt
  • 22.10.2015.

Klubska Scena Takeover turneja kreće iz Osijeka

Možda bolje da obavijestimo vatrogasce jer na sceninoj torti će se uskoro razbuktati 15 svjećica.

 
Vožnja digitalnim i realnim podijima Lijepe Naše, regije i svijeta kliže prema svojoj prirodnoj jubilarki, a kako su one sve samo ne obične jedino je logično proslaviti kako valja. 


U osiječki Epic ovoga se puta 5. prosinca za prvu etapu Takeovera na Techno i Tech-house floorove smještaju: 
 
TECH-HOUSE
Yakka (N. Gradiška)
Hudi & Lukaku (Vinkovci)
Articledisco (Osijek)
Tom Spock (Vukovar)
 
TECHNO:
Ervin Mandari (Đakovo)
Drogba (Nova Gradiška)
Milex (Đakovo)

Indy Slide (Osijek)

alt

 
Tako da će kraj 2015. i 2016. biti u znaku preuzimanja. No nismo nimalo totalitarno nastrojeni već naše preuzimanje je ono meko protkano altruističnim crtama kojem se predaješ dobrovoljno. Klubska Scena Takeover tako će se razasipati domaćim destinacijama s ciljem promocija lokalnih scena u gradovima tvoje zemlje i njihovih vrijednih kreativnih ruku.

alt

 
Kako bi plesao s nama tvoj doprinos je simboličnih 30. Bez ikakvih pretenzija zarade sav prihod ide na pokrivanje troškova produkcije zajedničkih noći i čekanja zora i poslužit će kao pogonsko gorivo iza honorara, putnih troškova i "hospitalityja" izvođača, najma prostora, velike gromade redara na ulazu, promo materijale, osoblje kluba i naravno neminovnu krišku kolača koju si država uzima za to što se ti zabavljaš.
 
Apsolutno smo presretni da je mali projekt entuzijastične ekipe prerastao u 15-godišnje druženje, u igre, čitanje, interakciju i gušte. Hvala vam što ste bili s nama kroz ovo desetljeće i pol! Planiramo još 105 pa opet, a do tada vidimo se u Osijeku. Biti će epski!
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2