Skip to main content

KS Ambasador dobre energije i ritma nadmašio očekivanja!

Kada je tvoja Klubska, s okom na jubilarnoj petnaestici na horizontu, osjetila dovoljno samopouzdanja i entuzijazma da pokrene Ambasadora nije imala nikakve natruhe da će glasati ljudi iz 70-ak država svijeta.

 
Iskreno ugodno i razdragano iznenađeni odazivom scene i javnosti, zahvalni smo svima koji sudjeluju i pokazuju da je krv koja pumpa domaćim elektroničkim venama još uvijek uzavrela i nimalo zasićena dobrim stvarima. U prvih 7 dana od objave statističke vile su podijelile da je glasalo preko 15 000 ruku iz Hrvatske, regije i inozemstva. Oni ne rođeni unutar margina tvoje lijepe zemlje su uglavnom glasali u vezi onoga što im je poznato i što im je na jeziku, u mišičima i sjećanjima ostalo kao okus Hrvatskog ljeta – festivali. 

 
Kante riječi "Hvala" prolijevamo i po festivalima, klubovima, promotorima i DJ-ima koji su pomogli svojim medijskim kanalima proširiti vijest među fanovima i angažirali ih u ovaj veliki sretni vrtuljak. Klubska je uvijek sebe gledala kao dio veće obitelji i vjeruje da se najbolje stvari postižu suradnjom svih kotačića u mehanizmu. Glasanje je svakako još otvoreno do 9. studenog, a ako još nisi dao svoj doprinos i sud o najboljima to možeš slobodno učiniti ovdje.
 

 
Znaš one trnce koji te prolaze dok nestrpljivo čekaš nešto, ono oko koje neprekidno bježi na kalendar i računa koliko još? To je generalno susjedstvo emocije koje osjećamo uoči velikog slavlja koje grabi momentum u centrifugi evenata koje smo započeli cjelogodišnjim serijalom KS Takeovera, kao čija logična evolucija dolazi i Ambasador u sklopu novog programa Jezgre koji za cilj ima educirati i jačati međupovezanost aktera scene i njihovih predanih plesača.
 
 
Ambasador tako ima cilj postati jednogodišnji event kao rezime prethodnih 365 u svemu onom elektroničkom i ideje je nastaviti rasti i uključiti još više kategorija, aktera, glasača – stvoriti jedan konglomerat zajednice i držati prst na pulsu elektroničkih tendencija domaćeg clubbinga.

Ovaj tjedan stiže i puni program KS slavlja. Čekat će vas 9 dana ludila, zabave, edukacije i plesa u Zagrebu  – pa ćete moći posjetiti izložbe, radionice, predavanja, filmske projekcije, dodjele nagrada i veliki finalni party 18. studenog. Hvala vam što sudjelujete i dobro nam došli u Ambasadu svega onog što zajednički volimo!

 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop