Skip to main content

Najmlađi član KS Takeovera na vratima Međimurja!

I još jednom u kofer za turneju naklona lokalnim scenama pakiramo emocije, žudnje, trake i ljubavi i selimo prema jednoj obali.

 
Ova nije morska nego asimptota jezerske vode u Gornjem Kuršancu. Baš tu, u interludiju međimurske regije, stoji i jedan klub intrigantno tajanstveno nazvan Enygma. Krug oko slavlja 15 godina elektronike, plesa i riječi koje vas navigiraju sintetičkim labirintom steže se sve više prema središtu velikog rođendanskog slavlja koje nas čeka kada zagrebačko drveće krene pločnicima prosipati svoje lišće.
 
Na vremenskoj se traci  s novim KS Takeoverom pak smještamo u 9. srpnja, a razotkrivanje enigmi u rukama je 14 domaćih, pa su s nama tako ALXSML, Antonio Podkrajac, Baseline, Chille Jr., Deniss the Manace, Ferry Van Hreen, Gogolesko, Martin, Nitevision NV, Rasta Muffin, Sipa, Smuky, Sylph i Zorools.

 
Antonio Podkrajac, za prijatelje i one koji se tako osjećaju, Toni, mlada je klica niknula na čakovečkom tlu 1997. Još od kada nije moga do kredenca da ukrade keks pokazivao je intenzivan interes za glazbu koji je doveo do pohađanja glazbene škole. U jednom trnu količina obveza je postala prevelika za mlade ruke i Antonio je morao odustati od glazbene škole. No iako je zaustavio formalno glazbeno obrazovanje od nota i tonova nije odustao u nijednom trenu.

 
U ranom teenagerštvu, kada se većina zadovoljavala prvim pripitim noćima u strobom ispresijecanom mraku, Antonio je oči umjesto na šank upro u čovjeka za pultom i uskoro se i sam tamo našao. Sam za sebe u maniri mudre mlade osobe kaže kako se smatra amaterom i voljan je učiti i napredovati. Kako to obično biva, najdalje stižu oni sasvim svjesni golemosti svega što još ne znaju koji koriste svaki priliku kako bi barem malo zatvorili jaz između onoga tko jesu i tko znaju da žele biti. Iako je zaljubljen u sve zakutke elektroničkog, techno i tech house ipak drže posebno mjesto u srcu.
 
Pa potegni do površine jezera kada kucne čas. Sve Enygme tajanstvene su samo dok ih ne upoznaš.
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web