Skip to main content

Tko su Ambasadori Klubske Scene?

Počele su pripreme za prvu hrvatsku dodjelu nagrada akterima elektroničke scene "Ambasador" koja će se održati večeras u 20h.

Piše: 


Team koji će realizirati program sačinjava oko 35 osoba DJ-a, VJ-a, producenata, promotora, volontera, PR stručnjaka, tehničara i ljudi dobre volje. Producent i voditelj je Emir Bešić poznatiji i kao E-Base koji priprema iznenađenja tijekom programa.

Kao što smo i naglasili "Ambasador" se radi s ciljem vrednovanja aktera scene, kao i edukacije mladih da se uključe u scenu i postanu jednog dana njeni sudionici. Tendencija ove nagrade je održavanje jednom godišnje.

U Kinu Forum se u utorak postavlja oprema i održava generalna proba.

Potvrđeno je da će na dodjeli prisustvovati oko 300 posjetitelja: Petar Latinčić iz Ureda za kulturu, obrazovanje i sport Grada Zagreba, predstavnici Ministarstva kulture, TZ grada Zagreba, svi nominirani akteri scene, ljubitelji elektroničke glazbe kao i profesionalci iz glazbene industrije, te brojni mediji. Svi Vi koji ne budete mogli prisustvovati dodjeli u utorak, 15.11. od 20h informacije ćete moći stalno pratiti na društvenim mrežama Klubske scene. Ulaz je slobodan nakon što se smjeste svi nominirani akteri.

Nakon što je preko 20,000 čitatelja kroz mjesec dana glasalo za više od 200 nominiranih aktera scene, proglašeni su pobjednici u 47 kategorija, pa ćemo nakon 23h biti bogatiji za 47 Ambasadora elektroničke glazbe.

Službeni AFTER organizira se u Tesla Power House (Varšavska) od 23-02h. Možete slobodno doći i pozdraviti ovogodišnje pobjednike. Line up čine "Ambasadori dobre volje".

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop