Skip to main content

Zalijepi se na podij KS Takeovera Dubrovnik!

Grad u kojem kamenje priča glasnije nego bilo gdje drugdje, grad zidina i tvrđava, slobode i ponosnih ljudi, upravo je Dubrovnik.

 
Ove maritimne obale pod budnim okom Sv. Vlaha postaju pozadina na kojoj se odvija nova stepenica koračanja prema klimaksu petnaestice prisutnosti tvoje Klubske.
 
Već desetljeće i pol posvećuje dane i noći zvučnim arheologijama i sažecima kako bi ti imao ideju kuda okrenuti jedra da istreseš iz sebe sve što imaš kroz pokret. Ponosni na svoje domaće, upravo njih smo učinili osovinom jednogodišnjeg projeketa hodočašća domaćim scenama, pa se tako nakon neprospavane noći u splitskoj O'Hari,11. lipnja selimo na zvukom natopljene Lazarete. 

 
Zvučni potpis dubrovačkog Takeovera biti će u znaku pokera elektronike, 4 crewa koji stižu kao suma dijelova, kao glatki stroj ritma pokretan mesnatim mašinama svojih članova. S nama su M'tlaren, Sticky Fingers, Bitch Black i Funk You ekipe.
 
Sticky Fingers zalijepe lijepost na sve što dodirnu. Neke ljepljivosti bolje su od drugih, na neke se imaš tendenciju zalijepiti sam i uživati u šuškavom vlažnom zvuku koji proizvode, toplom i ugodnom kao da je ovo mjesto na koje si oduvijek trebao sparkirati uho. Sticky Fingers tako u prekrasno fraktalnoj simetriji dolazi također u kvartetu članova i plešemo sa Zookyjem, Veckyjem, Marom i Denisom T.

 

 
Zookey je Korčulanin na planeti već pune 32 godine, neumorno i dalje hvata svoj beat. Vecky je pak pomorski tehničar koji je uz šum valova kao drugu ljubavnicu uzeo elektroničko. Maro je onaj koji je u 90-ima zakoračio u organizaciju putem dubrovačkog Arsenal kluba, da bi ga naredna desetljeća zatekla kao dio Southspirit obitelji koja radi na razvoju dubrovačkog undergrounda. Od njega slušamo tech funk s suptilnim utjecajima deep i house elemenata. I naposljetku jedan Denis, Denis T.. Vragolast ili ne, Denis je po završetku glazbene škole svoje beat krenuo tražiti u perkusijama u lokalnim bendovima. Jedan je od rijetkih koji vidi underground cjelinu i na pozadini urođenog ritamskog metronoma slaže priče na potpornjima dominantnih bass linja i dubokog zvuka.
 
Spakiraj tako dobre tenisice, vodu, klopu i entuzijazam i trk u Dubrovnik! 11. samo što nije, a zidine Lazareta i Takeover crewovi sirenski zovu! Ovo je posljednje ljeto da si ovako mlad!
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop