Skip to main content

Stjepan Čović i novi techno potencijali

Friški svježe cijeđeni KS Promo, za lijena subotnja popodneva i sve one koji lutaju zakucima gladni nove glazbe, novih lica i jednako novosti naklonjenih ideja, stiže uz jednog Stjepana.

 
Mladi gospodin Čović u godinama broji, službeno globalnu posvuda punoljetno kvalificirajuću, 21, a glazba ga prati već 2 i pol godine. Širinu žanrovskih istraživanja na kraju preuzima baš techno koji se svojom vibracijom uvlači u sve intercelularne prostore. Svojom konstantom mutabilnosti uzorka poslužio je kao osobna samoterapija kroz ton, način da se ljubaznije i ljepše živi u ritmu. Život djeluje obično sve do trena dok ne uleti ona stvar koju si čekao. Osjećaš li još da nešto nedostaje to samo znači da još čekaš svoju stvar.
 
No oni koji su je našli dovoljno rano, igrom slučaja i spletom tapiserije sudbinskih linija, uzimaju je kao svoju, nakon preseljenja u daleki grad s 18 i napuštanja svega što si znao prije u potrazi za nečim novim. Produkcija se uvlači kao kolateralna radost slušanja i intenzivni period samoobrazovanja daje rezultate, pa tako od prvog zarađenog novca od prodaje melodija, elemenata i SFX zvukova Stjepan kupuje i prvi kontroler. Poučen na vlastitoj koži o oslobađajućoj moći glazbe, mladi techno gospodin uz sonorne misije ima i onu ljudsku, a to je potaknuti mlade da se bave glazbom. Nije važno imate li uvijete, sredstva, počinjete li od nule ili s predznanjem, s novom ili rabljenom opremom. Što više ljudi stvara veća je mogućnost potencijala prekrasnoga.

U bliskosti temporalnih linija stoji i nadolazeći EP s dragom zagrebačkom kolegicom Katarinom O'Halloran, a da čekanje lakše sjedne uhu izbacili su i zajedničku traku rušilačkog "Cyclone" naziva za talijanski Society Music Records. Broje se dani do objave a teaser čeka na narančastoj mekoći SoundClouda. Skokni na službeni Facebook i pročačkaj sve što te zanima o našoj današnjoj klici scene. Enjoy! Subota je samo tvoja i ne daj ikome da ti kaže drugačije!
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web