Skip to main content
  • 17.02.2016.

Organizirani prijevoz za Exit Festival iz Zagreba

I tako bi ti na Exit? Karte su već u džepu ili keš u kasici već spava i čeka da ga implementiraš kupnjom upada na pet dana novosadskog ludila.

 
Prošle godine puhnuli smo najdubljim udahom 15. svjećicu najdugovječnijeg festivala Balkana. Papa Štrumpf festivalskih pozornica će ti, upitaš li "Koliko još Papa Štrumpf?", odgovoriti da se strpiš do 7. srpnja kada se Petrovardinska tvrđava kreće tresti i ne staje pet dana uz zvuke ekipe poput Dimitri Vegasa & Like Mikea, Nickyja Romera, Robina Schultza, Solomuna, Stormzyja, Jamesa Zabiele…

 
No kako ne bi u posljednje dane bijesno dizao šake prema nebu i grizao nokte jer nemaš kako stići na svoje dezignirano gdje tu smo s vama da se pobrinemo za logistiku, pa se KS još jednom ujedinjuje s Exit Tripom ne bi li vas sigurne i uzbuđene iskrcala na odredište. Party busevi će ulašteni i spremni dočekati svoje patrone u Zagrebu, povesti ih u Novi Sad i vratiti natrag majkama koje će jedva prepoznati svoj izmoreni delirično sretan podmladak s zvijezdama u očima. Detalji o polasku će kapnuti kada za to stigne vrijeme.

 
Također smo uzeli u obzir vaše različite preference u vezi toga gdje ćete odmoriti glavu u pauzama derviškog trzanja kostiju, pa smo složili dva paketa.
 
Prvi paket uključuje:
– Exit festivalsku ulaznicu
– osigurano mjesto u Exit kampu
– povratni prijevoz Zg – Novi Sad – Zg

Cijena: 135 €

Drugi paket:
– Exit festivalsku ulaznicu
– 4 noćenja (7-11.07.) u hostelu City Center Nikolajevska (sobe imaju 3, 4, 5 i 6 kreveta). Hostel se nalazi u samome centru grada samo deset minuta od Exit lokacije
– povratni prijevoz Zg – Novi Sad – Zg

Cijena: 182 €

Treći paket:
– za putnike koji već imaju kupljenu festivalsku ulaznicu nudimo opcije:
1. Prijevoz u jednom smjeru 33 €
2. Povratni autobusni prijevoz 66 €
3. Prijevoz + smještaj u kampu ili hostelu

Upite za treći paket šaljite na travel@klubskascena.hr

Polazak 7.7. iz Zagreba u 11h, a povratak 11.07. iz Novog Sada u 14h.

Baci si oko na odlomak niže jer ti taj treba.

 
PRIJAVE, UPITI I REZERVACIJE
Zainteresirani podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i OIB)  mogu poslati na  travel@klubskascena.hr. Putnici trebaju imati iznad 18 godina i biti entuzijastično nabrijani na putovanje (namiganac).
 
Pa eto ga rasplesani putniče, neka avantura počne!
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop