Skip to main content

Deepholic 012: Juliet Sikora

U novoj epizodi odavanja potpunom i apsolutnom Deepholičarstvu podcast stiže iz prstiju jedne globalne dame pulteva koja dijeli ime s Romeovom obljubljenom, Juliet Sikore.

 
Suvlasnica Kittball Recordsa, Poljakinja s njemačkom adresom, klinka koja je započela na crno bijelim klavirskim pravokutnicima i nadajući se karijeri s onu stranu glazbene mašinerije u džep spremila diplomu Event Managementa, sada je jedna od najpoznatijih globalnih domina pulteva. Juliet je ljubazno s nama podijelila koju riječ, a kako zvuče u ton uhvaćene emocije poslušajte u najnovijem Deepholic podcastu. Enjoy!

 
 
1. Imala si nešto klasičnije glazbeno obrazovanje dok si odrastala i tek tada si uklizala u elektroničku glazbu. Misliš li da te sviranje akustičnog glazbala čini boljim umjetnikom čak i ako ga ne koristiš na stageu?
 
Puno mi pomaže i da budem iskrena istrenira uho kako bi bolje razumjelo glazbu. Bilo je vrlo dobro da su me roditelji gurali da naučim svirati jer je to pomoglo da puno lakše shvatim proces produkcije.
 
2. Kakva je bila scena u Poljskoj kada si počinjala? Koji su bili najveći klubovi i je li se išta promijenilo?
 
Odselili smo se iz Poljske kada sam imala tri godine i preselili se u Njemačku i nikada nisam tamo zasvirala. stoga ne znam baš kakav je scena bila i je li se išta promijenilo, ali mislim da je šteta što nisam i da će se to uskoro promijeniti.

 
3. Stvorila si Kittball Records zajedno s Tube& Bergerom? Koja je bila ideja iza stvaranja i kako se razvijalo? Jesu li neka nova izdanja na putu?
 
Ovo nije u potpunosti točno. Tube &Berger su ustanovi Kittball Records 2005. Bili smo prijatelji već dugo godina i tada sam radila za jedan drugi label. Tube & Berger su mi pristupili s ponudom da postanem dioničar i bilo mi je odmah jasno da to trebam učiniti, pa tako od 2009. ja sam suvlasnica Kittballa i od tada se ne osvrćem unazad!

 
4. Koja je bila motivacija iza dobrotvornog projekta "It Began in Africa"? 
 
2009. je bila godina afričkih sampleova. Tube & Berger su počeli raditi na traci koristeći sampleove dječjeg zbora iz Afrike, ali tada nismo znali podrijetlo samplea. Nakon što smo otkrili od kuda potječe, počeli smo razmišljati o tome da doniramo zarađeni novac Afričkom Dječjem Zboru i da ustanovimo dobrotvorni projekt. Imamo planove za izdavanje IT BEGAN IN AFRICA vol.3 u 2016. – tako da se priča nastavlja!
 
5. Wild Card pitanje: Kakav je osjećaj biti ti?
 
Hahahhaha… ne znam, mogu jedino reći da sam iznimno zahvalna da radim ovo što radim i da me sve u svemu to čini izuzetno pozitivnom osobom.
 

 

► DEEPHOLIC 012 │ JULIET SIKORA by Deepholic on Mixcloud

 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2