Skip to main content
  • 19.03.2016.

Deepholic 014: Night Talk

Švicarski umjetnik koji u digitalnom operira pod aliasom Night Talk na sceni je od 2013. kao duo koji čine Lukas Horst i Remo Studer, a do sada si ih mogao uloviti na labelima kao što je Dynamic i njihov vlastiti AYM.

Piše: 


Solomun je već pri prvim demo komadima koji su mu poslani još u 2013. oduševljeno prihvatio estetiku novog dvojca i šest mjeseci kasnije na prvoj "Four to the Floor" kompilaciji izdao njihovu traku "Mind Games". Prava eksplozija se dogodila kada je Solomun tada još neizdanu traku "Gamma" zavrtio su svom Boiler Room setu. Izuzetno uspješan, synthovima nabijen, melodiozan i elegantno mračan EP "Dark Matter" kasnije je izdan na AYM labelu uz Human Lifeovu vokalniju verziju "Gamme".

Odlične produkcije na krilima inspirativnih kolega producenata kao to su DJ Koze, Levon Vincent, Carl Craig, Stephan Bodzin, Âme, Ricardo Villalobos i Tale of Us nastavile su sipati, a od prošle godine dualna manifestacija Night Talka funkcionira kao mono u rukama Lukasa Horsta. Uranjamo u beat u 14. po redu svezku deepholičarenja i ovisničkog uranjanja na dah duboko, dublje, najdublje

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop