Skip to main content

Deepholic 021: Phil Garner

Da je osoba bio bi punoljetan, no kako nije, tada nije. Možda nije persona, ali ima svoju osobnost koja živi uz natruhe svega onoga dubokog koje pokazuje jedan ekspresivni prst površnom, običnom, mondenom i generičkom. Deepholic podcast tako ulazi u svoju 21. instancu uz jednoga Francuza.

 
Uz asimptotu nedodirljive pristupačnosti tech housea, techna i deep housea živi tako naš današnji gost Phil Garner, koji već dva desetljeća upija i procesuira kroz prostore sebe sve ono što dance glazba i kultura ima za ponuditi. Francuzi imaju specifičan egzistencijalističko-nihilistički pogled na život koji je opet opskurno posipan predanosti apsolutnom hedonizmu. Tako je momak s juga Francuske odrastao u muškarca koji puni najveće francuske klubove uključujući i legendarni The Jackdaw u rodnom mu Chamonix Mont-Blancu.

 
Originalne inspirativne linije ukorijenjene su u afro-američkoj glazbi poput soula, funka i afro-a, da bi zavirio i u pop i rock i naposljetku smirio strasti u elektroničkim svemirima ekipe kao što su  R. Hawtin, Sven Väth, Carl Cox,  sunarodnjak mu Laurent Garnier, Jack de Marseille, Kraftwerk, a putevi noći vode u glazbene prijestolnice Ženeve, Milana, Ibize, Londona… 

 
Kao neobični lik iz sjene u nekom Tarantinovom pomaknutom ostvarenju sedme umjetnosti, zateći ćeš ga uvijek negdje u mraku kako istražuje sonične pejzaže i traži novu stvar na koju ćeš sidriti noći. A kako Phil zvuči kada mu pustiš sate da te usisa, poslušaj skokom na najnovije, friško ispod preše još s hrskavom mirisnom korom žudnje prekriveno, 21. deepholičarenje! Uživaj i pusti da te vodi!
 
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2