Skip to main content
  • alt
  • 29.04.2015.

Deepholic Podcast 007: Spieltape

Ok sada si tu i vrijeme je za deepholiciziriranje, za još jedno dubko putovanje u zvuk od kojeg triježnjenje nosi samo jednu kolateralnu posljedicu, onu užitka.

 
Zaokrećemo jedra prema ledenoj vjetrom šibanoj zemlji Rusiji gdje nas u Guest Mixu čeka Alexander Malyutin, poznatiji kao Spieltape. Suosnivač Promeo Pro-a, Label Manager u Highway Records i pokretački um i ruke iza Spieltape aliasa, Alexander specifičnim senzibelitetom ruske duboke dramatične duše slaže stvari i za labele poput Moodmusic, Get Physical i Skint.

alt

 
U Resident Mixu ovoga puta palicu preuzima Iris Santo, mlada producentica iz Toronta, koja svoju karizmu i magnetsku privlačnost sipa setovima koji inkorporiraju sve od mističnog deep housea pa sve do techna dok se za inspiraciju uvijek vraća u zvuke Maceo Plexa, Art Departmenta i Sharama.
 
Da ne duljimo dalje, odaj se najsjajnijem od svih poroka, onom glazbenom! Stisni play i pusti struju da te nosi baš duboko! Enjoy!

► DEEPHOLIC 007 │ SPIELTAPE by Deepholic on Mixcloud

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop