Skip to main content

Podcast 064: Scientific Funk (UK)

Povodom prve godišnjice postojanja sve zapaženije etikete Family Grooves u goste im dolazi James Harrison aka Scientific Funk, DJ i producent koji je između ostalih izadavao i na legendarnom Wiggle Records labelu, čiji su vlasnici Terry Francis i Nathan Coles, a kojemu je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj.

Piše: 


Scientific funk je DJ koji je osvojio prestižnu MixMag DJ nagradu, čovjek koji aktivno sudjeluje na londonskoj underground sceni od ranih devedesetih prošlog stoljeća, izrazito na južno londonskoj tech house sceni koja se vrti oko poznatih izdavačkih kuća kao što su Wiggle i Subterrain.

Izdavao je na Leftfieldovom underground labelu Offshoot, zatim je pokrenuo svoj Scientific Funk Recordings,koji je imao odličan odaziv Mr.C-a i Murfa koji su njegova izdanja vrtili na Subterrain obljetnicama s uvaženim gostima kao što su; Laurent Garnier, Jamie Anderson ili Dan Curtain. Kao DJ, Scientific Funk donosi dašak Londona – specifičnog tech house zvuka prožetog zaraznim bas linijama, perkusijama i melodičnim acid linijama. U svakom slučaju, osvježenje za dalmatinsku, ali i HR scenu.

{enclose SF_KlubsKascena_mix.mp3}

DOWNLOAD MIX
(desni klik, save link as/spremi kao)

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web