Skip to main content
  • 19.11.2014.

Podcast 074: Dancelectric Philipe

Novo izdanje podcasta za KS je djelo ruku rezident DJa Culture Cluba Revelin.

Piše: 


DANCElectricPHILIPE, koji 2014.godinu provedenu u Dubrovniku navodi kao dosadasnji vrhunac dugotrajne karijere zapocete davne 1996.

Sezonu je otvorio sa Carl Coxom, a istu zaključio sa Roger Sanchezom dok se u međuvremenu družio i dijelio Dj pult sa ostalim impresivnim imenima kao sto su Mark Knight, MK, Moguai, Fedde Le Grand, Terry Francis, Nathan Coles, Crazibiza, R3hab, Chuckie, Syke'N'Sugarstarr te mnogi drugi. Dodajmo tome imena od ranijih nastupa kao sto su Fatboy Slim, Paul Van Dyk, Martin Solveig, Bob Sinclair, Axwell, Shapeshifters, Freemasons.

Upravo je to jedan  od razloga zbog čega smo se odlučili objaviti novu epizodu 'skuhanu' posebno za nas u DANCElectric kuhinji. Zimski period provdi u udobnosti svog doma u Zagrebu gdje 'puni baterije' za nadolazeću sezonu, te napominje da sprema mnogo iznenađenja za 2015.godinu na kojima već radi.

Program 'DANCElectric Residency' nastavlja u visokom ritmu, te novo izdanje možemo očekivati u lipnju, a istodobno će imati i rezidenciju u Culture Clubu Revelin gdje sudjeluje u kreiranju novog programa.

{enclose Exlusive_Klubska_Scena_Hr.mp3}

DOWNLOAD MIX
(desni klik, save link as/spremi kao)

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop