Skip to main content
  • 20.03.2017.

5 setova s kojima ćeš otvoriti novi tjedan

Slušaonica KS pripremila ti je 5 neodoljivih mikseva od kojih svaki u svom žanru ima neku draž.

Piše: 


Stoga ćemo selekciju otvoriti sa fuzijom elektronike i klasike koja posljednje vrijeme uzima sve više maha u svijetu. U glavnoj ulozi su Henrik Schwarz i Ben Westbeech kao predstavnici elektroničke glazbe, a s druge strane su se našli klasični orkestar Metropole. S ovim koncertom službeno je otvoreno prošlogodišnje izdanje Amsterdam Dance Eventa.
{youtube}q_rO6rJveG0{/youtube}

Francuskinja DJ Paulette jedna je od odabranih glazbenica koje su Međunarodni Dan žena obilježili Takeover setovima na Reform radiju. Paulette je slušatelje povela kroz od housea prema technu.

Kada ispred sebe čuješ "Oh Yes, Oh Yes, Oh Yes" znaš da plešeš na partiju karizmatičnog Carl Coxa. Prije nešto više od 3 godine "Big Black Star" je odvrtio 45 minuta dugi set za Boiler Room u sklopu Ibiza Villa Takeovers serijala.
{youtube}vy-k0FopsmY{/youtube}

Jedan od najcijenjenijih talijanskih DJ-a posljednjih godina je Joseph Capriati. Svakako u svojoj kolekciji moraš imati njegov najnoviji podcast snimljen za Resident Advisor.

Za kraj selekcije tu je snimka live seta našeg Le Chocolat Noir projekta u Griessmühleu prošlog mjeseca.. Za svakoga ponešto u ovotjednom odabiru!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk