Skip to main content
  • 17.03.2017.

Večeras prijenos uživo s koncerta Depeche Modea iz Berlina

Depeche Mode su danas objavili novi album "Spirit" (Columbia Records/Menart).

Piše: 


Ovo je njihov 14. studijski album, odnosno prvi album nakon "Delta Machine" iz 2013. (bio je #1 u 12 zemalja). Album su najavili singlom "Where´s The Revolution", a producirao ga je James Ford (producirao je za Florence and the Machine, Arctic Monkeys).

"Iznimno smo ponosni na energiju i zvuk koji je na albumu "Spirit". Uzbuđeni mso što ćemo biti na turneji i podijeliti to s našim obožavateljima diljem svijeta".
{youtube}jsCR05oKROA{/youtube}

Depeche Mode iza sebe ima 100 milijuna albuma i svirali su pred više od 30 milijuna obožavatelja. Članovi Depeche Modea večeras u Funkhausu u Berlinu organiziraju za odabrane fanove svirku i intimnu promociju novog albuma, ali ipak, kako bi u tome mogli uživati i fanovi koji nisu u Berlinu, organiziran je globalni live streaming “Telekom Street Gigs – Depeche Mode in 360”! U Hrvatskoj ćete streaming moći pratiti na www.tportal.hr od 20h.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk