Skip to main content

Kozmodrumova genijalna live izvedba deadmau5-ova Strobe-a!

Dok neki idu šumom ti kreni Kozmodrumom! Zašto? Zato jer je neobično, drugačije, pomaknuto, organsko-elektronička hibridizacija live banda i struje koja uzima najbolje od oba svijeta i gdje je suma veća od zbroja dijelova.

 
Danas smo ovdje zbog jednog genijalnog live replay-a snimljenog 14. prosinca 2016. u hali zagrebačkog SC kina. Radi se o traci "Strobe" originalno iz ruku prilično prgavog mrtvog miša elektronike deadmau5-a. Ne znamo vise li miševi i mačke naglavačke, igraju li miševi kolo kada mačke nema i gdje je mačka otišla pogonjena znatiželjom da sada nije ovdje kako bi promatrala formaciju kola. Ovo sve je sporedno. Ono važno je da je Janko Novoselić uzeo Strobe, transkribirao ga i aranžirao za izvedbu live banda gdje se Kozmodrumu pridružuje još jedna sekcija udaraljki za dodatno umesenje. 

 
Za snimanje zvuka bio je zadužen Hrvoje Nikšić "Kramasonik", mastering je odradio Sam John iz Precise Masteringa, video kamerom je uz asistenciju Nevia Smajića, operirao Mario Borščak, a svjetlosni dio preuzeo je Marko Matošić iz PaLiGaSi.doo. Za fotke možeš zahvaliti Ivi Dunatu i Dinku Pasini iz Klikam Studia, a posebne zahvale za gostoprimstvo i pomoć idu SC-u Zagreb i Kulturi promjene.
 
Na bubnju i synthu je sam Janko, bass preuzima Goran Delač, na gitari je Elvis (ne onaj koji bi pomislio, već Elvis Penava), Hrvoje Galler preuzima klavijature, a Ivan Kapec gitaru, dok je na congi Hrvoje Rupčić, dok tamburin i udaraljke vodi Mladen Ilić. Pa zasiti uši na videu niže dok čekaš da 2. lipnja izađe novi album "Gravity" s Zona Muzike, a na besplatni download navrati na stranice Kozmodruma ovdje.
{youtube}tvlH7lAcwaA{/youtube}
 
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop