Skip to main content
  • Lollobrigida

Special 010: Lollobrigida – Volim te (Jan Peters remix)

Disco electro bizzare trash Lollobrigidin hit „Volim te“ navukao je ozbiljnije ruho i dobio dubinu za konkretniji plesni podij.

Piše: 

Naslovna foto

Lollobrigida

„Volim te ko: Video, DVD, kompjuterske igrice, sladoled i kokice, casio i šljokice, ko Konana, Dilana, Alana…“ – riječi su to poznate Lollobrigidine pjesme „Volim te“ koja su u remiksu zagrebačkog DJ-a Jan Petersa (Janka Prestera) stavljene u drugi plan, a u prvi se gurnuo ritam, pa bi pjesma bez problema mogla postati i klubski hit. Šaljivi skakutajući prizvuk ovom remiksu dao je tenziju punog plesnog ritma s dionicama koje nadograđuju pjesmu, ali je i zadržao zvuk razigranosti karakteristične za Lollobrigidu.

Jan se svojim sluhom za remikse već dokazao kad je zajedno sa još Rene a.k.a Makerom remiksirao singl “Hipnotiziran” Dina Dvornika za Dancing Bear koji je poslije odličnog feedbacka izlašao i na vinilu. U 2010., njegov remiks Tiestovog klasika „The tube“, postao je jedan od najprodavanijih na Bonzai labelu. U našem izdanju special downloada poslušajte hoćete li i dalje voljeti pjesmu „Volim te“ u Janovoj verziji.

{enclose /special/Lollobrigida_Volim_te_Jan_Peters_Remix.mp3}

DOWNLOAD TRACK
(desni klik, save link as)

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2