Skip to main content

Special 016: Juliet Sikora live – Mikser, Zagreb, 18.04.2014.

Vraća se Special Podcast na KS. Juliet opisuju kao vrlo strastvenu osobu, pogotovo kada je riječ o glazbi i njenim DJ setovima.

Piše: 


Ovoga ljeta nastupa na Love Week festivalu u Novalji, a Vi u specijalu poslušajte njen set snimljen prije nekoliko dana u zagrebačkom Mikseru.

Posredstvom Cokeandsmoke agencije, koja se bavi event i DJ managementom, u Zagreb je došla Juliet Sikora kao predstavnica svjetski poznatog Kitball labela. U rosteru agencije nalazi se nekoliko up and coming DJa iz Njemacke i Austrije, ali i nekoliko lokalnih DJa i producenata. Uz booking DJa Cokeandsmoke se bavi i organizacijom različitih klupskih evenata kao sto je zagrebački Sicko Disko koji je ušao vec u šestu sezonu. Uz evente agencija pruža i podršku u organizaciji Loveweek festivala koji će se i ove godine održati na Zrću. Ovo sto slijedi je Live snimak iz Miksera koji se dogodio 18.4., a gdje je Juliet Sikora bila headliner.

Dobro je poznata underground house sceni već dobar niz godina, a krajem 2013. godine u suradnji s Tube & Berger izbacuje singl "Come On Now (Set It Off)'' s kojim bilježi ogroman uspjeh i svjetsku popularnost s preko 1 milijun pogleda na Youtubeu.

{enclose Juliet_Sikora_Mikser_18_4_2014.mp3}

DOWNLOAD
(desni klik, save link as)

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop