Skip to main content
  • benny benassi
  • 2.03.2012.

Benny Benassi elektro makeover

Bennasi je upravo objavio još jedan singl s posljednjeg studijskog albuma „Electroman“ no prije toga odlučio biti ponovno na usluzi Madonni.

Piše: 

Naslovna foto

benny benassi

Osim remiksa za Madonninu “Girl Gone Wild” s njenog  nadolazećeg albuma "MDNA" očito da je Benassi omiljeni talijanski producent kad su suradnje i zajednički projekti u pitanju. Tako je nedavno s house pioneerom Marshall Jeffersonom odlučilo dati novu energiju jednom od najvećih plesnih hitova '80 ”Move Your Body” za koju je izašao i video pa procjenite koliko je makeover uspio.

{youtube}j5YZhO7vZsM{/youtube}

Benassi je u prošloj godini izdao i studijski album „Electroman“ s kojeg je upravo objavljen još jedan singl "Control" u suradnji U.K. pjevačem, tekstopiscem i producentom Gary Go-om. "Control" sadrži osam verzija pjesme uključujući remikse Jacob Planta, Gigi Baroccoa, Pink Is Punk, Mightyfools i Ianizer & Lemethy.

{soundcloud}https://soundcloud.com/jacobplant/benny-benassi-control-jacob{/soundcloud}

S obzirom da novi Madonnin album izlazi 26. ožujka vjerujemo da će Benny tu odigrati još obrada njenih hitova, kao što je 2009. remiksirao single Celebration te 2003.  “American Life” koji kraljica Madonna nije nikad odobrila pa je ostao neobjavljen.
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2