Skip to main content
  • alt
  • 12.04.2014.

Disko Drop Dopersa

Drop Dopers je neobjašnjivi glazbeni fenomen nastao u Hrvatskoj početkom 21. stoljeća, a ljudi koji ih poznaju opisuju ih kao mirne i povučene sve dok ne odu u grad. 

 
Iza imena Drop Dopers kriju se DJ-evi i producenti Matroda i Martyn Negro te su glavni i odgovorni za širenje #DISKO nereda koji su počeli 2014. godine. Izlazak prvog singla i spota kojeg također nazivaju “#DISKO” najavljuju za sredinu mjeseca svibnja. Upravo spomenuti singl i spot objavljuju za Aquarius Records, a ubrzo nakon toga slijedi i njihov prvi EP kojeg izdaju za Blacksoul Music. EP su nazvali “Bedroom Bass”, a na njemu će se naći pjesma “Syrup”, koja je već objavljena na Blacksoul Miami 2014 kompilaciji, pjesma “Basta’s Track” i pjesma oko čijeg imena se još svađaju.
{youtube}VMDIoX8RnhA{/youtube}
 
Osim što vrijeme troše na proizvodnju autorskih tekstova i glazbe, zabavljaju se i izdavajući razne remikseve već dobro poznatih klupskih hitova koje, kao i sav njihov glazbeni opus, možete naći i besplatno skinuti na vaše osobno račulalo ovdje.
{youtube}yFs0yEZQNSM{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2