Skip to main content
  • e-base
  • 24.05.2012.

E-Base: godina novih projekata

Novi spot koji će uskoro doživjeti svoju premijeru na nacionalnim TV programima više je pop projekt kojim E-Base želi zaokružiti zvuk namijenjen klubovima.

Piše: 

Naslovna foto

e-base

Kao svestranom glazbeniku, producentu i DJ-u E-Baseu nije strano koketirati s drugim glazbenim oblicima osim elektronske glazbe, a sklon je i suradnjama kako vokalnim tako i instrumentalnim.

Sexy spot za posljednju suradnju koju je napravio s hrvatskom dance pjevačicom Ellom koju najbolje znamo po pjesmi „Iza ponoći“ bit će gotov za koji dan, nakon čega će Ellina pjesma „Maza“ biti upakirana u E-Baseov  aranžman i ne sumnjamo postati hit ovog ljeta.

{soundcloud}https://soundcloud.com/ella-jantos/ella-maza{/soundcloud}

E-Base pjesmu „Maza“ više tretira kao pop projekt koji će zaokružiti njegov nadolazeći novi album i koji očekujemo krajem ove godine. Paralelno uz pjesme za novi album koje su namijenjene širem krugu klupske publike E-Base radi i tech-house i house underground singlove od kojih ističe suradnju s Paul Wishom i saksofonistom Jakšom Jordesom za njegov novi album „Ambidexter“ koji izlazi kroz koji dan te vokalnu suradnju s Christine Zadnikar iz Slovenije, pjevačicu grupe Leeloojamais.

Volim koloboracije s instrumentalistima i vokalistima, volim sinergiju i energiju koja se stvara na licu mjesta i širu mogućnost oblikovanja glazbe“ – objašnjava E-Base.

Ovog vikenda kao glavni gost nastupa na Hideout launch partiju u riječkoj Stereo Dvorani, nakon čega će biti poznati datumi njegove ljetnje turneje. U svakom slučaju jedna vrlo produktivna godina za glazbenika koji nakon 25 godina karijere DJ-a, producenta i glazbenog novinara može reći da ga jednako vesele novi projekti i počeci.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop