Skip to main content
  • alt
  • 28.11.2014.

Ekskluzivna svjetska premijera novog singla

Scena vam s ponosom premijerno predstavlja novi techno single "The Door EP" Arthura Keena, Agent!-a i Duss-a koji izlazi danas na Republic Artist records.

 
Volite li čudljive, atmosferične i neobične trake koje imaju poseban kick i gotovo nesvijesno se uz njih počneš kretati onda je The Door EP ono za što si danas trebaš uzeti pauzu od života i poslušati. Na EP-ju se nalaze tri opasne trake koje će pokostii podije. 
 
Original Arthura Keena "The Door" nose opaki synthevi koji su namijenjeni kako bi se od masivnih zidova odbijali kroz prostor i tijela na flooru. Arthur je počeo na sceni prije više od deset godina i uskoro napustio posao promototra i prodruživši se grupi Republic Artists s kojom je eventualno i stvorio istoimeni label koji traži svoj specfični zvuk u tamnom technu poduprtom zvocima acida i suhim agresivnim sveprožimajućim basom.

alt

 
Dva remixa istoimene trake donose mozak Cocoon labela Agent! i duo koji sve brže krči svoj put Scenom, Duss. Dok je Agent!-ov miks ponešto pomaknut pogled izkosa na original Duss ga servira u čistom prštećem minimalu.
 
Agent!, pravim imenom Andreas Schreck (da točno kao onaj zeleni), izdavao je na labelima kao Cocoon Rec., Desolat, Moon Harbour, Heinz Music / Brise, Suara, Kling Klong i Hohenregler i mogli ste ga čuti u klubovima poput Fabrica, The Egga, Womba, Zouka, Pache, Privilega, Weekenda…

alt

 
Duss je poljski duo koji se strelovito počeo probijati i napornim radom i kombinacijom vještog vladanja starim i glađu za inovacijama ubrzo preuzimaju rezidenciju u varšavskom kultnom Luzztru a mogli ste ih več vidjeti i na Cocconovim partijima u Engleskoj, na Electrocityju i Maydayju.

alt

 
Poslušajte si kako zvuči novi titanski EP underground techna.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2