Skip to main content
  • john dahlback
  • 13.10.2012.

John Dahlback na soundtracku nove XBOX igre

XBOX ovaj mjesec izbacuje novu igricu Forca Horizon za koju je švedski DJ John Dahlbäck producirao muziku. Kad zbrojimo sve što je  Dahlbäck objavio ove godine možemo reći da je ovo njegova godina produkcije.

Naslovna foto

john dahlback

Uz „Panic EP“ na Chris Lakeovom Rising labelu i „Sing That“ objavljenom na Toolroom Recordsu, John Dahlbäck svoju slavu želi opravdati produkcijom. Dio toga je i najnoviji singl „Far Out“ okarakteriziran mračnijom atmosferom i groovy deep bass linijama pogodnim za glasno slušanje u automobilu. Razlog tome je namjena singla za Forza Horizon XBOX 360 soundtrack, trkaću XBOX igricu koja izlazi na tržište 23. listopada.

{soundcloud}https://soundcloud.com/xboxsweden/sets/forzahorizon{/soundcloud}

Nije Dahlbäck jedini koji je producirao glazbu za igrice, Deadmau5 je isto napravio za FIFA13, a house glazbenik Kerri Chandler je producirao cijeli album inspiriran video igricama. Singl "Far Out" dostupan je i na free download, pa slobodno "skidajte".

{youtube}QpJpzFT8lGg{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2