Skip to main content
  • alt
  • 27.06.2015.

Miss Soulfly daje novu free traku na svom labelu Thanq

Iza imena MIss Soulfly krije se jedna od predvodnica hrvatskog elektroničkog matrijahata Marina Karamarko.

 
Danas DJ-ica, porducentica i audio inžinjerka, Marina je započela svoj put 2005. i lansirala se u orbitu preije tri godine odnjevši pobijedu na Burnovom mix off natjecanju, koji ju je poveo na bijeli ibiški pijesak. Ovdje ujedno postaje rezidentica kultnog Sankeysa u posljednje dvije sezone te širi nastupe na Sankeys u Londonu, New Yorku, Miamiju.

alt

 
Ova godina obilježila je čitavo desetljeće glazbene karijere i tako je kao rezultat nastao njen vlastiti label Thanq koji ima divan cilj, tj. maksimalno se koncentrirati na ono što imamo i iskoristiti potencijale koje već posjedujemo. Volimo kad mladi ljudi odluče stvari raditi drugačije. Umjesto kapitalizma i hiperprodukcije ovdje će se smjestiti zahvalnost vizija i beskonačni potencijal kreativnosti.
 
Upravo na njenom vlastitom labelu izašla je nova traka koju vam Miss Soulfly, s dušom punom zahvalnosti na podršci, poklanja u potpunosti besplatno Traka je naziva Stay (Vocal Rub) i ona je neobjavljena bonus traka s posljednjeg Innocent Music EP-ja. Svi smo ponekad željeli ostati i svi smo željeli da netko drugi ostane kada ni jedna ni drugo nije bilo moguće…  No na sreću download trake vam je FREE i u vašoj audioteci nakon toga može ostati zauvijek. Skokni na narančasti glazbeni oblak i poslušaj kako zvuči nova Miss Soulfly!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2