Skip to main content
  • alt
  • 5.09.2015.

Moderna mehanika talijanskog producenta i hrvatskog Bureka

Veliki, debeli, masni i smotani, onaj koji sjeda baš na pravo mjesto kada ga trebaš, glazbeni burek u svoje nabore smješta još jedno izdanje.

 
Vrlo uspješni hrvatski label već si je izgradio reputaciju selekcijom najfinijeg imersivnog tech-housea kojim osvajaju audiosferu. Ovoga puta na red je došao EP naziva Modern Mechanics, svježe ispod preše iz radionice talijanskog producenta baziranog u Berlinu, Luce Murgie, koji na burek sjeda pod aliasom Two Thou.

alt

 
Oštri ritmovi trake "Task" putuju kroz tijelo, penju se kralježnicom  sve do centra za ples u koji spremaš najbolje beatove da bi ih kasnije preuzeli zarazni akordi. Tu je i nešto mekša omatajuća "Future Window" traka koja te nježno zove k sebi. "Assembly" nosi baš pravo ime jer se upravo čini kao da se gradi i slaže oko distorziranog sela na gitari da bi na poslijetku EP završio čvrsto monumentalnom trakom "Proposal For Change".

 

 

Burek nastavlja dalje, mota nove zavojnice i s ovim 11. izdanjem još jednom se upisuje u one na kojima vrijedi držati uho. Modern Mechanics će od ovoga mjeseca dostupan na 12" izdanju i u digitalnom formatu, a premijeru singla "Task" možete poslušati niže. Samo sve zadatke današnjice stavi na pauzu na nekoliko minuta, tvoj jedini je trenutno da stisneš play i opustiš se. Enjoy!
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop